حقوق‌دانی دانش‌آموزان؛ راهکار طلایی فارس برای مصونیت از آسیب‌های اجتماعی

فارس(پانا)_مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: اگر دانش آموز آشنایی کافی با حق و حقوق خود داشته باشد و آن را رعایت کنند از بسیاری آسیب های اجتماعی مصون می ماند.

کد مطلب: ۱۶۰۵۶۶۱
لینک کوتاه کپی شد
حقوق‌دانی دانش‌آموزان؛ راهکار طلایی فارس برای مصونیت از آسیب‌های اجتماعی

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس مهندس محسن کلاری در آیین افتتاحیه دوره آموزشی توجیهی طرح «قاضی- مدرسه » ویژه مدیران مدارس لازم التوجه نواحی چهارگانه شیراز در مجتمع شهید قدوسی دادگستری استان، اظهار کرد: موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار مهم است لذا قبل از آغاز سال تحصیلی آن را مورد بحث و بررسی قرار داده ایم.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس افزود: طرح «قاضی- مدرسه » از برنامه های مهمی است که در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس لازم التوجه استان، در حال اجراست.

کلاری تصریح کرد: اگر دانش آموز آشنایی کافی با حق و حقوق خود داشته باشد و آن را رعایت کنند از بسیاری آسیب های اجتماعی مصون می ماند.

وی ادامه داد: طرح «قاضی - مدرسه» کار مشترک بین آموزش و پرورش است و در بیش از ۱۰۰ مدرسه در حال اجراست.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: آموزش و پرورش تلاش دارد با تخصیص اعتبارات مضاعف در خصوص پیشگیری از آسیب ها و اجرای طرح «قاضی- مدرسه» گام بر دارد. 

مدیرکل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای طرح هایی مانند «قاضی- مدرسه» شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در مدرسه و در جامعه باشیم و اهداف برنامه ها نیز تحقق یابند.

رابط آموزش و پرورش و دادگستری استان در طرح قاضی در مدرسه نیز اظهار کرد: آسیب های اجتماعی معلول اتفاقاتی است که از حوزه اختیارات مدارس و آموزش و پرورش خارج است لذا خانواده ای که با مشکلات مختلفی از جمله معیشتی مواجه است فرزندش نمی تواند آموزش های لازم را به خوبی بیاموزد و تحت تأثیر قرار گیرد.

سعید مهبودی افزود: پیشگیری از آسیب های اجتماعی، دغدغه همه بخش ها است و عدم ثبات مدیریت ها یکی از علل اجرای نامطلوب طرح های پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: اگر رفتار آسیب زایی را بخواهیم از دانش آموز حذف کنیم باید برنامه و رفتار صحیحی را جایگزین آن کنیم به عنوان مثال ورزش را باید جایگزین استفاده بی رویه از گوشی تلفن همراه و فضای مجازی کرد.

وی اضافه کرد: نسل امروز نیازمند زبان روز است لذا با ادبیات گذشته نمی شود دانش آموز را اقناع کرد و آموزش های ما تاثیر گذار نخواهد بود.

رئیس اداره خانواده معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس نیز گفت: طرح «قاضی- مدرسه » در سال تحصیلی جاری اجرا شد اما خروجی آن چنان که باید مطلوب نبود.

کامران حکمت افزود: برخی آسیب های اجتماعی چنان تاثیرگذار هستند که زندگی فرد را تا انتها با مخاطره مواجه می کنند و حتی برخی اوقات زندگی فرزندان فرد را نیز تحت تأثیر قرار می دهند.

وی تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی در آموزش دانش آموزان امری ضروری است و نپرداختن به این مهم در آینده نزدیک چالش زا خواهد بود.

سرپرست مجتمع شماره سه شورای حل اختلاف شیراز، نیز گفت: در ترکیب اعضای شوراهای حل اختلاف بسیاری از فرهنگیان قرار دارند که اغلب کار صلح و سازش را در جامعه بر عهده دارند.

یزدان اکبری پور با اشاره به طرح همیاران صلح، افزود: این طرح با هدف آشنایی دانش آموزان با قوانین و مقررات مربوط به خود آنهاست.

وی تصریح کرد: «آستانه تحمل» مهارتی است که باید در کنار سایر مهارت های ارتباطی به دانش آموزان آموخته شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار