توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس
فارس(پانا)_مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: از جمله مهمترین محصولات کشت نشائی در این استان می توان به گوجه فرنگی، خربزه و هندوانه اشاره کرد که به ترتیب مقام اول تا سوم کشوری را در تولید محصول دارا است.
به گفته وی هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.
صادقی تصریح کرد: کشت نشایی یا نشاء کاری به فرآیند پرورش گیاهان در محیطی کنترل شده مانند گلخانه و سپس انتقال آنها به زمین اصلی برای رشد گفته میشود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار کرد: این روش مزایای متعددی مانند افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر، یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم بذر در زمین اصلی دارد.
وی تصریح کرد: این توفیق گام مهمی در حفظ امنیت غذایی و تاکید به تولید پایدار در استان فارس است.
ارسال دیدگاه