توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس

فارس(پانا)_مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.

کد مطلب: ۱۵۹۴۶۰۰
لینک کوتاه کپی شد
توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: از جمله مهمترین محصولات کشت نشائی در این استان می توان به گوجه فرنگی، خربزه و هندوانه اشاره کرد که به ترتیب مقام اول تا سوم کشوری را در تولید محصول دارا است.

به گفته وی هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.

صادقی تصریح کرد: کشت نشایی یا نشاء کاری به فرآیند پرورش گیاهان در محیطی کنترل شده مانند گلخانه و سپس انتقال آن‌ها به زمین اصلی برای رشد گفته می‌شود. 

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار کرد: این روش مزایای متعددی مانند افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر، یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم بذر در زمین اصلی دارد.

وی تصریح کرد: این توفیق گام مهمی در حفظ امنیت غذایی و تاکید به تولید پایدار در استان فارس است.

خبرنگار : فاطمه نیکوکار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار