خودکفایی در آشپزی؛ دانش‌آموزان جوجه را از زغال تا سفره رساندند

نیشابور(پانا)- در جریان بیست‌وپنجمین دوره اردوهای تربیتی تشکیلاتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در یک برنامه‌ی عملی و گروهی ناهار خود را با دستان خود آماده کردند. از تهیه زغال گرفته تا سیخ‌کشیدن جوجه و پختن آن، این فعالیت فرصتی بود برای تمرین مسئولیت‌پذیری، همکاری.

کد مطلب: ۱۶۰۴۶۳۸
لینک کوتاه کپی شد
خودکفایی در آشپزی؛ دانش‌آموزان جوجه را از زغال تا سفره رساندند

ارسال دیدگاه