اهدای شال عیاری و تابلوی یعقوب لیث صفاری به پروفسور محمدشریف ملک‌زاده؛ پدر علم نوین گردشگری جهان

تهران (پانا) - جمعی از اساتید، نامآوران و هنرمندان سیستان و بلوچستان با حضور استادان کزازی و عمرانی، طی مراسمی تابلوی نفیس یعقوب لیث صفاری و شال عیاری را به پروفسور محمدشریف ملک‌زاده اهدا کردند.

کد مطلب: ۱۶۹۹۴۲۷
لینک کوتاه کپی شد
اهدای شال عیاری و تابلوی یعقوب لیث صفاری به پروفسور محمدشریف ملک‌زاده؛ پدر علم نوین گردشگری جهان

این تجلیل، هم‌پاس خدمات علمی و بین‌المللی این دانشمند برتر جهانی و بنیانگذار علم نوین گردشگری و نیز یادبود خدمات ماندگار پدرش، حاج غلامعباس ملک‌زاده، نخستین مخترع سنگ آسیاب ثبت‌شده در کشور، صورت گرفته است.

مراسم پرشکوهی با حضور استادان برجسته‌ای چون دکتر کزازی و دکتر عمرانی و جمعی از بزرگان فرهنگ، هنر  برگزار شد. در این مراسم، تابلوی نفیس یعقوب لیث صفاری (بنیان‌گذار سلسله صفاری) به همراه شال عیاری به پروفسور محمدشریف ملک‌زاده اهدا گردید.

یکی از دلایل اصلی این تجلیل، زنده‌نگهداشتن یاد و خدمات مرحوم حاج غلامعباس ملک‌زاده، پدر ایشان است. حاج غلامعباس به‌عنوان اولین مخترع سنگ آسیاب در سیستان، موفق به ثبت ملی این اختراع در کشور شد. او با راه‌اندازی آسیاب در تمام روستاهای زابل و صرف سرمایه و زندگی خود برای آبادانی منطقه، یکی از بزرگترین خیرین سیستان به شمار می‌رود. مردم سیستان و بلوچستان هیچ‌گاه نام او را فراموش نخواهند کرد.

از سوی دیگر، جایگاه علمی و جهانی خود پروفسور محمدشریف ملک‌زاده نیز دلیل مهم دیگر این بزرگداشت است. ایشان:

· به انتخاب اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌های جهان (IAUP) در نیویورک، جزو ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان و نیز بنیان‌گذار و پدر علم نوین گردشگری جهان شناخته شده و صاحب تئوری در این حوزه است.

· تنها کسی است که برند گردشگری حلال را به‌طور رسمی در جهان و حتی در سایت رسمی سازمان ملل به ثبت رسانده؛ این برند به‌عنوان آر‌آرم رسمی مسلمانان جهان در استفاده از خدمات گردشگری معرفی شده است.

· بیش از ۵۰ جلد کتاب در زمینه‌های مختلف تألیف کرده، از جمله کتاب «نسل Z در ایران».

· اولین دارنده نشان ملی شیخ بهایی در ایران و نیز دریافت‌کننده نشان ملی خدمت از بالاترین مقام دولت است.

· دبیرخانه دائمی جایزه جهانی MFT به نام او در دانشگاه پرزیدنت اندونزی قرار دارد.

IMG_20260516_161449_339

· همچنین عضو شورای اجرایی و برنامه‌ریزی IAUP در نیویورک و رئیس اتحادیه دانشگاه‌های جهان در منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه است.

گفتنی است پروفسور ملک‌زاده دارای فوق دکترای مدیریت گردشگری و دکترای افتخاری به دلیل نوآوری در حوزه گردشگری از سوی IAUP می‌باشد و عنوان «اولین مخترع صنعت گردشگری در جهان» نیز به او تعلق دارد.

بزرگان سیستان و بلوچستان با اهدای این تابلوی نفیس و شال عیاری، خواستار پاسداشت مقام علمی و فرهنگی این نابغه ایرانی و نیز ارج نهادن به میراث خیرخواهانه خاندان ملک‌زاده شدند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار