مدیرکل کمیته امداد استان تهران در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:

تداوم برنامه‌های فرهنگی و آموزشی کمیته امداد تهران برای ۲۹ هزار دانش‌آموز مددجو/ میزبانی المپیاد کشوری تئاتر در شهریورماه

تهران (پانا) - مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی به ۲۹ هزار دانش‌آموز تحت حمایت، از استمرار اردوها، پویش‌ها و برنامه‌های تابستانی خبر داد و گفت: استان تهران شهریورماه امسال میزبان المپیاد کشوری تئاتر خانواده‌های مددجوی کمیته امداد خواهد بود.

کد مطلب: ۱۷۲۹۰۴۶
لینک کوتاه کپی شد
تداوم برنامه‌های فرهنگی و آموزشی کمیته امداد تهران برای ۲۹ هزار دانش‌آموز مددجو/ میزبانی المپیاد کشوری تئاتر در شهریورماه

حمید طاهری جبلی، در گفت‌وگو با پانا با اشاره به برنامه‌های آموزشی و فرهنگی این نهاد برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت اظهار کرد: «در حال حاضر حدود ۲۹ هزار دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد استان تهران قرار دارند و در حوزه تحصیل و آموزش، خدمات متنوعی به آنان ارائه می‌شود.»

وی افزود: «همزمان با آغاز برنامه‌های تابستانی، اردوها، پویش‌ها و المپیادهای فرهنگی و تربیتی نیز در دستور کار قرار گرفته است و با وجود شرایط خاص کشور و سایه تهدیدهای موجود، تلاش کرده‌ایم هیچ‌یک از این برنامه‌ها متوقف نشود.»

طاهری جبلی با اشاره به برگزاری رویدادهای فرهنگی در سطح کشور ادامه داد: «برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در استان‌های مختلف در حال اجراست و استان تهران نیز شهریورماه امسال میزبان المپیاد کشوری تئاتر خانواده‌های مددجوی کمیته امداد خواهد بود؛ رویدادی که با حضور شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور و بهره‌گیری از داوران و چهره‌های شاخص هنری برگزار می‌شود.»

مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین به اجرای پویش‌های مختلف فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و گفت: «پویش «شوق زیارت»، برنامه‌های مرتبط با اربعین حسینی، طرح «باران وحی» و «زندگی با آیه‌ها» از جمله فعالیت‌هایی است که برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت اجرا شده است.»

وی با بیان اینکه ۱۱ کانون فرهنگی و تربیتی فعال در ادارات کمیته امداد استان تهران فعالیت می‌کنند، افزود: «این کانون‌ها در ایام تابستان با برگزاری کلاس‌های متنوع آموزشی، فرهنگی، هنری و مهارتی، زمینه رشد و توانمندسازی دانش‌آموزان را فراهم می‌کنند.»

طاهری جبلی خاطرنشان کرد: «اگرچه ممکن است برنامه‌های تابستانی امسال به گستردگی برخی سال‌های گذشته نباشد، اما تلاش کرده‌ایم ضمن حفظ فعالیت‌ها، خدمات فرهنگی و تربیتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های مددجو بدون وقفه ادامه یابد.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار