دانش‌آموز آسیب دیده جنگ رمضان:

خودم را کنار نمی‌گذارم و برای هدفم تلاش می‌کنم

شهریار(پانا) - دانش‌آموز دبیرستان هیئت‌امنایی البرز که در پی اصابت موشک به منزلشان بینایی هر دو چشم خود را از دست داده است، با تأکید بر انگیزه خود برای ادامه تحصیل گفت: وقتی می‌بینم با این شرایط می‌توانم درس بخوانم، با خودم می‌گویم چرا درس نخوانم؟.

کد مطلب: ۱۷۵۱۶۹۲
لینک کوتاه کپی شد

مهبد عبداللهی، در گفتگو با خبرگزاری پانا درباره حادثه‌ای که زندگی او را تغییر داد، گفت: «من به همراه پدرم در خانه تنها بودم که حدود ساعت نه‌ و نیم، خانه ما مورد اصابت موشک قرار گرفت. زیر آوار ماندم و بینایی هر دو چشمم را از دست دادم. فک، بینی، دندان و جمجمه سمت چپم آسیب دید و گوش سمت چپم هم قطع شد.»

دانش‌آموز با اشاره به انگیزه خود برای ادامه تحصیل، اظهار کرد: «اول اینکه انگیزه‌ام این است که به هر چیزی که بخواهم، می‌رسم. دوم اینکه وقتی می‌بینم با این شرایط هم می‌توانم درس بخوانم، با خودم می‌گویم چرا درس نخوانم؟ وقتی می‌توانم، چرا تلاش نکنم؟»

وی درباره روش درس خواندن خود توضیح داد: «برای درس‌های حفظ‌ کردنی مثل علوم، مطالعات اجتماعی و بعضی درس‌های دیگر، معلم‌ها سؤال‌ها را برایم می‌نویسند و مادرم هم در خانه درس‌ها را برایم می‌خواند تا حفظ کنم. در کلاس هم سعی می‌کنم درس معلم را خوب گوش بدهم و آن را درک کنم.»

عبداللهی با اشاره به علاقه خود به یادگیری مهارت‌های رایانه‌ای بیان کرد: «حدود چهار یا پنج سال است که زبان انگلیسی می‌خوانم و در زمینه کامپیوتر هم مهارت‌هایی مثل پایتون، طراحی سایت، اسکرچ، پاورپوینت، ورد و فتوشاپ را یاد گرفته‌ام.»

وی درباره همراهی کادر آموزشی دبیرستان البرز گفت: «معلم‌ها خیلی کمکم می‌کنند. مثلاً معلم ریاضی از من می‌پرسد که درس را فهمیده‌ام یا نه و اگر لازم باشد، دوباره توضیح می‌دهد. معلم‌های دیگر، مدیر و معاونان مدرسه هم همیشه به من کمک می‌کنند.»

عبداللهی در پیامی به دانش‌آموزانی که ممکن است در مسیر زندگی با دشواری روبه‌رو شوند، گفت: «اگر توانایی انجام کاری را دارند، تلاش کنند و خودشان را کنار نگذارند. هدفی را که دوست دارند، دنبال کنند و اجازه ندهند موانع آن‌ها را از مسیرشان دور کند.»

 

حجم فایل ویدیویی : ۱۶.۹۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۵۵ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز، محمد کلوخی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار