بخشدار مرکزی شهرستان قدس:

تجربه ملموس فرهنگ اقوام ایرانی، هویت ملی دانش‌آموزان را تقویت می‌کند.

قدس(پانا)ـ بخشدار مرکزی شهرستان قدس، آشنایی عملی دانش‌آموزان با آداب‌ورسوم اقوام ایرانی را گامی مؤثر در تقویت هویت ملی و شناخت میراث فرهنگی کشور دانست.

کد مطلب: ۱۷۵۱۲۱۵
لینک کوتاه کپی شد

مهین صغیری در گفت‌وگو با خبرنگاران پانا،در حاشیه برنامه هفته فرهنگی دبستان هدی که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد،  ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه اظهار کرد: «خوشحالم که در جمع شما حضور دارم. از نمایشگاه خوب و برنامه ارزشمندی که دبستان هدی برگزار کرده است، تشکر می‌کنم. این برنامه بسیار عالی بود و حضور در کنار فعالان فرهنگی و آشنایی با صنایع دستی و میراث فرهنگی کشورمان باعث افتخار است.»

وی با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی در شهرستان‌ها افزود:«هفته فرهنگی بر اساس مصوبه دولت و با تعیین زمان مشخص از سوی مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی هر شهرستان برگزار می‌شود. هفته فرهنگی شهرستان قدس نیز از بیست‌وپنجم مهرماه آغاز شده است و این فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و میراث تاریخی منطقه به شمار می‌رود.»

بخشدار مرکزی شهرستان قدس با اشاره به آثار مثبت برنامه‌های فرهنگی در تقویت هویت ملی بیان کرد:«نمایشگاه مشترک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبستان هدی نشان می‌دهد که ایران از هویتی گسترده و پیشینه‌ای تاریخی برخوردار است. هرچه این برنامه‌ها را توسعه دهیم، بر غنای آن‌ها بیفزاییم و مشارکت مردم را در فعالیت‌های فرهنگی افزایش دهیم، تأثیر بیشتری در تقویت هویت ملی و احساس تعلق به کشورمان خواهیم دید.»

صغیری با اشاره به تنوع قومی و فرهنگی شهرستان قدس گفت:«شهرستان قدس با حضور اقوام مختلف ایرانی، به‌نوعی ایران کوچک است؛ شهری که اقوام گوناگون در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و با توانمندی، مشارکت و فعالیت‌های فرهنگی خود در پیشبرد امور جامعه نقش دارند. برگزاری برنامه‌های هویت‌بخش در سطح شهرستان می‌تواند آثار مثبتی در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها داشته باشد.»

وی در ادامه، آموزش عملی فرهنگ و آداب‌ورسوم ایرانی را در کنار آموزش‌های کتاب درسی مهم دانست و تصریح کرد:«دانش‌آموزان در کتاب‌های درسی خود با فرهنگ و اقوام ایرانی آشنا می‌شوند، اما زمانی که لباس‌های سنتی را از نزدیک می‌بینند، غذاهای محلی را می‌چشند و با صنایع دستی اقوام آشنا می‌شوند، این آموخته‌ها برایشان ملموس‌تر می‌شود و بهتر می‌توانند به پیشینه چندین هزارساله اقوام ایرانی پی ببرند و چنین تجربه‌ای برای دانش‌آموزان شیرین، لذت‌بخش و ماندگار است و می‌تواند در شناخت فرهنگ ایرانی و تقویت هویت ملی آنان نقش مؤثری داشته باشد.»

صغیری در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های عوامل اجرایی دبستان هدی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره آموزش‌وپرورش شهرستان قدس خاطرنشان کرد: هماهنگی و همکاری مجموعه‌های فرهنگی و آموزشی برای برگزاری چنین برنامه‌هایی ارزشمند است. امیدواریم در سال آینده نیز با بهره‌گیری از تجربه امسال، شاهد برگزاری برنامه‌هایی با کیفیت و غنای فرهنگی بیشتر در شهرستان قدس باشیم.

حجم فایل ویدیویی : ۶۶.۳۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۱۷:۱۹:۴۰ دانلود فایل
خبرنگار : دانش آموزان ثنا رستم‌زاده، راضیه اسحاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار