سرپرست سازمان دانش آموزی شهرستانهای تهران:

مجلس دانش آموزی بستری اصیل برای تمرین دموکراسی است

شهرستانهای تهران (پانا) - سرپرست سازمان دانش آموزی شهرستانهای تهران گفت: مجلس دانش‌آموزی فراتر از یک نهاد مشورتی، بستری اصیل برای تمرین دموکراسی، مسئولیت‌پذیری و تقویت روحیه مطالبه‌گری آگاهانه در میان دانش‌آموزان است.

کد مطلب: ۱۷۳۷۴۰۸
لینک کوتاه کپی شد
مجلس دانش آموزی بستری اصیل برای تمرین دموکراسی است

زهرا احمدی، در حاشیه نشست اختتامیه دوازدهمین دوره مجلس دانش آموزی کشور که با حضور جمعی از مسئولان ارشد وزرات آموزش و پرورش و نمایندگان فعال شهرستانهای تهران برگزار شد در گفت و گو با پانا با اشاره به اهمیت حضور دانش‌آموزان در عرصه‌های تصمیم‌سازی گفت: «مجلس دانش‌آموزی فراتر از یک نهاد مشورتی، بستری اصیل برای تمرین دموکراسی، مسئولیت‌پذیری و تقویت روحیه مطالبه‌گری آگاهانه در میان دانش‌آموزان است. در دوازدهمین دوره این مجلس، شاهد بلوغ فکری نمایندگان شهرستان‌های استان تهران بودیم که با جدیت و پشتکار، مطالبات هم‌سالان خود را پیگیری کردند.»

سرپرست سازمان دانش آموزی ضمن قدردانی از حضور چهره‌های برجسته آموزشی و سیاسی کشور در این نشست از جمله علیرضا منادی سفیدان (رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی)، اسماعیل بحری‌زاده (مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی) و دیگر مدیران ارشد وزارتخانه، افزود: «حضور این مسئولان در جمع دانش‌آموزان، نشان‌دهنده ارج نهادن وزارت آموزش و پرورش به صدای نسل نو است.»

وی با اشاره به عملکرد درخشان نمایندگان استان تهران در این دوره افزود: «در این نشست، آقایان حسین صبور از اسلامشهر، مهدی قلی‌پور از شهر قدس، امیرمحمد حاجی‌زاده از رباط کریم و خانم‌ها حنانه کربلایی از بهارستان ۲، زینب قوی‌بنیه از پردیس و ملیکا علیجانی از اسلامشهر به عنوان نمایندگان توانمند این استان، دستاوردهای دوره دوازدهم را به بحث و بررسی گذاشتند.»

احمدی در ادامه با تحسین گزارش جامع ارائه شده توسط حنانه کربلایی، نائب‌رئیس مجلس دانش‌آموزی کشور، گفت: «گزارش عملکرد کمیسیون‌ها و ترسیم ظرفیت‌های بالقوه دانش‌آموزی که توسط خانم کربلایی ارائه شد، گواه آن است که دانش‌آموزان ما به مرحله‌ای از توانمندی رسیده‌اند که می‌توانند راهکارهای اجرایی برای چالش‌های نظام آموزشی ارائه دهند. سازمان دانش‌آموزی شهرستان‌های تهران همواره پشتیبان این نخبگان جوان خواهد بود تا ایده‌های مطرح شده در این دوره، در مسیر عملیاتی شدن قرار گیرند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «تجربیات کسب شده در دوازدهمین دوره مجلس دانش‌آموزی، سرمایه‌ای عظیم برای این نمایندگان است که در آینده‌ای نزدیک در عرصه‌های مختلف اجتماعی و مدیریتی کشور نمود پیدا خواهد کرد.»

 

خبرنگار : نفیسه حیدری نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار