معاون پرورشی مدرسه شاهد ملارد:

ایام رحلت پیامبر(ص)، فرصتی برای بازخوانی سیره نبوی در نسل جوان است

ملارد (پانا) - معاون پرورشی مدرسه شاهد در شهرستان ملارد با اشاره به فرارسیدن ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، بر ضرورت بهره‌گیری از این فرصت برای آشنایی هرچه بیشتر دانش‌آموزان با سیره عملی و اخلاقی ایشان تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۲۹۴۷۲
لینک کوتاه کپی شد
ایام رحلت پیامبر(ص)، فرصتی برای بازخوانی سیره نبوی در نسل جوان است

صغری ایران‌پور، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، با اشاره به جایگاه رفیع پیامبر اکرم(ص) در اسلام اظهار کرد: «رحلت پیامبر(ص) تنها یک واقعه تاریخی نیست، بلکه نقطه عطفی در تاریخ اسلام است که باید برای نسل جوان به درستی تبیین شود. ایشان اسوه حسنه و الگوی کامل برای همه انسان‌ها در تمام اعصار هستند و ما وظیفه داریم این الگو را به دانش‌آموزان معرفی کنیم.»

وی در پاسخ به پرسشی درباره چالش‌های انتقال مفاهیم دینی به نسل امروز گفت: «بزرگترین چالش ما، نگاه تاریخی و دور از ذهن دانش‌آموزان به پیامبر(ص) است. بسیاری از نوجوانان، ایشان را یک شخصیت مربوط به ۱۴۰۰ سال پیش می‌دانند که ارتباطی با زندگی امروزشان ندارد. برای رفع این مشکل، سعی می‌کنیم با برگزاری نمایشگاه‌های تعاملی، پخش کلیپ‌های مستند کوتاه و راه‌اندازی مسابقات مقاله‌نویسی با عنوان «یک روز با پیامبر(ص)»، سبک زندگی ایشان را به صورت ملموس و قابل لمس به دانش‌آموزان معرفی کنیم.»

ایران‌پور در خصوص برنامه‌های مدرسه شاهد در ایام رحلت پیامبر(ص) تصریح کرد: «ما در این ایام، برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده‌ایم. از برگزاری حلقه‌های معرفتی در زنگ‌های پرورشی با محوریت «اخلاق نبوی» گرفته تا برپایی غرفه‌های پرسش‌وپاسخ در حیاط مدرسه. همچنین با راه‌اندازی گروه‌های مجازی در پیام‌رسان‌های داخلی، هر روز یک حدیث یا داستان کوتاه از زندگی پیامبر(ص) را با دانش‌آموزان به اشتراک می‌گذاریم و از آنها می‌خواهیم نظر و برداشت خود را بنویسند.»

معاون پرورشی مدرسه شاهد با اشاره به سوالات و شبهات دانش‌آموزان درباره حوادث پس از رحلت پیامبر(ص) اظهار داشت: «یکی از سوالات مکرر دانش‌آموزان این است که چرا پیامبر(ص) جانشین مشخصی تعیین نکرد؟ ما با استناد به حدیث ثقلین و واقعه غدیر خم، برای آنها تبیین می‌کنیم که پیامبر(ص) به صراحت امیرالمؤمنین(ع) را به عنوان جانشین خود معرفی کردند و هرگونه انحراف از این مسیر، ناشی از جریانات سیاسی و قبیله‌ای پس از رحلت ایشان بود. اینگونه مباحث، بصیرت سیاسی دانش‌آموزان را نیز افزایش می‌دهد.»

وی با اشاره به جایگاه ویژه مدرسه شاهد، خاطرنشان کرد: «دانش‌آموزان این مدرسه، یادگاران شهدا و ایثارگران هستند و این ویژگی، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. ما تلاش می‌کنیم در کنار برنامه‌های مذهبی، به تبیین نقش شهدا در ادامه‌دهندگی راه پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) نیز بپردازیم و نشان دهیم که شهدای ما، همان مسیری را ادامه دادند که پیامبر(ص) ترسیم کرد.»

معاون پرورشی در پایان با اشاره به انتخاب حدیث «المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده» به عنوان شعار هفته، گفت: «امیدواریم دانش‌آموزان مدرسه شاهد با الگوگیری از اخلاق نبوی، زمینه‌ساز جامعه‌ای امن و مبتنی بر ایثار و همدلی باشند. این حدیث به ما می‌آموزد که ایمان واقعی فقط به نماز و روزه نیست، بلکه در رفتار با دیگران معنا پیدا می‌کند و یک مسلمان واقعی کسی است که دیگران از دست و زبانش در امان باشند.»

خبرنگار : دانش‌آموز، باران جهانگیری.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار