مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو شهرری:

کربلا تجلی گاه عالی ترین کلاس درس بشریت است

شهرری دو(پانا)-مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو شهرری، کربلا را تجلی گاه عالی ترین کلاس درس بشریت دانسته و عاشورا را الگوی بنیادین سند تحول عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۷۱۴۵۶۴
لینک کوتاه کپی شد
کربلا تجلی گاه عالی ترین کلاس درس بشریت است

محسن ترابی در گفت‌و‌گو با پانا گفت: «عاشورا تبلور والاترین ارزش‌های انسانی و تجلی‌گاه پیوند ناگسستنی میان ایمان و آزادگی است. حماسه‌ای که در آن، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با نثار خون پاک خویش و یاران باوفایشان، درس عزت، ایستادگی و امر به معروف را به تاریخ آموختند.»

ترابی در ادامه کربلا را تجلی‌گاه عالی‌ترین کلاس درس بشریت دانست و بیان کرد: «عاشورا پیش از آنکه یک واقعه تاریخی باشد، یک مدرسه است؛ مدرسه‌ای که کلاس‌های درس آن بر خاک تفتیده کربلا بنا شد و معلمان آن، از طفل شش‌ماهه تا پیرمرد محاسن‌سفید، زیباترین دروس زندگی را تدریس کردند.»

وی در ادامه افزود: «در این مدرسه، امام حسین (ع) به ما آموخت که بصیرت بالاتر از دانش، و آزادگی برترین رتبه علمی یک انسان است. برای ما دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت، عاشورا الگوی تمام‌عیاری از تربیت حماسی است. جایی که هدف، نه فقط انباشت اطلاعات، بلکه پرورش جان‌های آگاه و ایستاده در برابر ظلم است.»

ترابی با تاکید بر اینکه عاشورا الگوی بنیادین سند تحول بنیادین است، تصریح کرد: «هدف اصلی قیام عاشورا، احیای مکارم اخلاقی و بازگرداندن جامعه به مسیر آگاهی بود و این دقیقا همان هدفی است که ما در نظام تعلیم و تربیت دنبال می‌کنیم. عاشورا به ما می‌آموزد که دانش بدون بینش، راه به جایی نمی‌برد، شجاعت در بیان حقیقت، والاترین هنر یک دانش‌آموز است، مدرسه کربلا تعطیلی ندارد و هر روز ما، روز انتخاب میان حق و باطل است.»

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو شهرری در پایان اظهار کرد: «اینجانب فرا رسیدن سالروز شهادت جانسوز سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان را به محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و به‌ویژه خانواده بزرگ آموزش و پرورش ناحیه دو شهرری، فرهنگیان گرانقدر و دانش‌آموزان عزیز تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.»

وی خاطرنشان کرد: «در روز عاشورا، با قلبی مالامال از حزن، پیمان می‌بندیم که در مسیر تربیت نسل حسینی از هیچ کوششی دریغ نکنیم. امید است با بهره‌گیری از شعور حسینی در کنار شور حسینی، همواره در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تربیت نسلی مومن و مقتدر گام برداریم.»

خبرنگار : دانش آموز، محمد طاها حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار