جنایت خاموش در لامرد؛ وقتی موشک‌های ساچمه‌انداز بر سر بی‌گناهان بارید

رودهن (پانا) - پستانک هنوز در دهان آوینای دوساله بود که ترکش‌ها بر سر لامرد باریدند؛ حمله‌ای که در نخستین روزهای جنگ، سالن‌های ورزشی، مراکز درمانی و مناطق مسکونی این شهر را هدف قرار داد.

کد مطلب: ۱۷۰۷۶۴۴
لینک کوتاه کپی شد
جنایت خاموش در لامرد؛ وقتی موشک‌های ساچمه‌انداز بر سر بی‌گناهان بارید

در نخستین روزهای جنگ تحمیلی رمضان، پس از جنایت وحشیانه در مدرسه «شجره طیبه» میناب، حمله‌ای بی‌سابقه و هولناک هدف شهر لامرد را قرار داد. در این حمله، چهار فروند موشک از نوع «ساچمه‌انداز» که برای نخستین بار در جهان علیه غیرنظامیان به کار گرفته شد، به قلب آسمان نیلگون این شهر برخورد کردند.

این حملات در دقایق اولیه، جان بسیاری از هموطنان ما را گرفت. تلفات این جنایت بسیار تکان‌دهنده بود؛ از آوینای دو ساله که در اتاق عمل جراحی، پستانک در دهان داشت تا پیرزنی ۷۰ ساله، پرستاران و دخترانی که در سالن ورزشی مشغول بازی والیبال بودند. حتی پسران خردسالی که در زمین چمن فوتبال بازی می‌کردند، همراه با مربی خود در این حمله به شهادت رسیدند. در مجموع، ۲۱ نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند و ۱۰۰ نفر دیگر مجروح شدند.

در حالی که این جنایت در زمان وقوع، در پی سکوت رسانه‌ای جهان انجام شد، اکنون گزارش‌های جدید منتشر شده است. روزنامه «نیویورک‌تایمز» افشا کرده است که ارتش آمریکا پس از تست موفقیت‌آمیز موشک جدید «پریزم» بر سر مردم لامرد، بودجه ساخت این سلاح ممنوعه که ابزار کشتار جمعی محسوب می‌شود را چهار برابر افزایش داده است.

نویسنده : محمد آبیاری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار