معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان قدس:

مشارکت گسترده دانش‌آموزان در مسابقات قرآن، عترت و نماز نشان‌دهنده ظرفیت بالای قرآنی منطقه است

قدس(پانا)-معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان قدس از حضور پرشور دانش‌آموزان در چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز خبر داد و این رویداد را بستری مؤثر برای شناسایی استعدادهای قرآنی و تربیتی در سطح منطقه دانست.

کد مطلب: ۱۶۶۷۰۱۴
لینک کوتاه کپی شد
مشارکت گسترده دانش‌آموزان در مسابقات قرآن، عترت و نماز نشان‌دهنده ظرفیت بالای قرآنی منطقه است

مصطفی برجی، معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان قدس، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به برگزاری چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی اظهار کرد: «این مسابقات از شنبه ۲۵ بهمن‌ماه با حضور دانش‌آموزان متوسطه اول دختران در مدرسه شاهد غدیر آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، در روزهای آینده در مدارس مولود کعبه، فرنو و شهید مرتضوی برای سایر مقاطع و گروه‌ها ادامه خواهد یافت.»

وی با بیان اینکه این دوره از رقابت‌ها در دو بخش آوایی و پژوهشی برگزار می‌شود، افزود: «در بخش آوایی، رشته‌هایی همچون قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ کلام‌الله مجید و مداحی و در بخش پژوهشی نیز رشته‌های تفسیر قرآن کریم، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و گفتمان مهدویت پیش‌بینی شده است.»

برجی با تأکید بر رشد چشمگیر کمی و کیفی مسابقات امسال تصریح کرد: «بیش از هزار دانش‌آموز از شهرستان قدس در این دوره شرکت کرده‌اند که این آمار نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل‌توجهی داشته است. این استقبال گسترده نشان‌دهنده علاقه‌مندی دانش‌آموزان به معارف دینی و ظرفیت بالای قرآنی در منطقه است.»

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان قدس با اشاره به اهمیت رعایت ضوابط اجرایی و داوری گفت: «تمامی مراحل مسابقات با رعایت دقیق آیین‌نامه‌ها و با همکاری صمیمانه معاونان پرورشی مدارس و داوران تخصصی در حال برگزاری است و تلاش کرده‌ایم فضایی عادلانه و انگیزه‌بخش برای شرکت‌کنندگان فراهم شود.»

وی خاطرنشان کرد: «تقارن برگزاری این مسابقات با ایام پیروزی انقلاب اسلامی، حال و هوای معنوی ویژه‌ای به این رویداد بخشیده است و امیدواریم این رقابت‌ها زمینه‌ساز شناسایی و معرفی دانش‌آموزان برتر به مراحل استانی و کشوری و افتخارآفرینی آنان برای شهرستان قدس باشد.»

برجی در پایان از زحمات عوامل اجرایی، داوران، کارشناسان قرآن و همکاری بسیج دانش‌آموزی در برگزاری هرچه مطلوب‌تر این رویداد فرهنگی و تربیتی قدردانی کرد.

خبرنگار : دانش آموزان آدرینا یوسفخانی عکاس : ثنا سبزعلی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار