امام جمعه شهرستان شهریار:

نوجوانانی که شیرینی اعتکاف را تجربه کرده‌اند آن را برای دوستانشان بازگو کنند

شهریار(پانا)- امام جمعه شهرستان شهریار در گفتگو با پانا از نوجوانان خواستند تجربه معنوی خود از اعتکاف را با همسالنشان به اشتراک بگذارند.

کد مطلب: ۱۶۵۵۲۶۵
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۶۶.۳۰M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۴۹ دانلود فایل

حجت‌الاسلام حسین نوری،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پانا، با اشاره به جایگاه مسجد در تربیت دینی اظهار کرد: «مسجد یک دانشگاه است و کارکرد آن تنها به عبادت محدود نمی‌شود. اعتکاف نیز از جمله عبادت‌هایی است که در کنار بُعد فردی، دارای بُعد اجتماعی بسیار مهمی است.»

وی افزود: «در ایام اعتکاف، مؤمنان به مدت سه روز در خانه خدا گرد هم می‌آیند؛ در کنار خلوت با خداوند و راز و نیاز فردی، حضور جمعی معتکفان زمینه‌ساز شکل‌گیری همدلی، وحدت و انسجام اجتماعی می‌شود. این اجتماع معنوی فرصتی برای انتقال ارزش‌ها، معارف دینی و فضایل اخلاقی است که در فضای مقدس مسجد به بهترین شکل محقق می‌شود.»

امام جمعه شهریار با تأکید بر نقش اعتکاف در تقویت پیوندهای اجتماعی تصریح کرد: «خوبان در کنار یکدیگر و با وحدت و همدلی می‌توانند بهترین جلوه‌های همبستگی اجتماعی را رقم بزنند و اعتکاف بستر مناسبی برای این مهم است.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود، درباره راه‌های ترغیب جوانان به شرکت در مراسم اعتکاف گفت:«بسیاری از جوانان بدون تجربه، درباره اعتکاف قضاوت می‌کنند؛ مانند کسی که غذایی را نچشیده و درباره طعم آن نظر می‌دهد. توصیه من این است که جوانان عزیز حتی برای یک‌بار هم که شده، این تجربه معنوی را امتحان کنند.»

حجت‌الاسلام نوری همچنین نقش مبلغان دینی، برگزارکنندگان مراسم اعتکاف و معتکفان را در جذب نسل جوان مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: «مبلغان و فعالان فرهنگی باید زیبایی‌ها و آثار معنوی اعتکاف را برای جوانان تبیین کنند و از سوی دیگر، دانش‌آموزان و جوانانی که این شیرینی معنوی را تجربه کرده‌اند، آن را برای دوستان و همکلاسی‌های خود بازگو کنند تا دیگران نیز به این مهمانی الهی دعوت شوند.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز ستایش رمضانخانی، رویا اولادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار