مدیر دبیرستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا(س) ناحیه یک شهرری:

دختران دبیرستان حضرت فاطمه زهرا(س) نایب‌قهرمان فوتسال منطقه شدند

شهرری یک (پانا) - مدیر دبیرستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: تیم فوتسال دختران این دبیرستان با نمایشی قابل‌ تحسین و روحیه‌ای مثال‌زدنی، موفق شد عنوان نایب‌قهرمانی مسابقات فوتسال مدارس متوسطه اول منطقه را از آن خود کند و افتخاری ارزشمند برای مدرسه رقم بزند.

کد مطلب: ۱۶۵۱۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
دختران دبیرستان حضرت فاطمه زهرا(س) نایب‌قهرمان فوتسال منطقه شدند

نغمه خراسانی، مدیر دبیرستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا(س) ناحیه یک شهرری، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، این موفقیت را نتیجه تلاش مستمر دانش‌آموزان دانست و گفت:«کسب این مدال نقره برای مجموعه مدرسه بسیار غرورآفرین بود؛ این نتیجه تمرین‌های منظم، تلاش روزانه بچه‌ها و همراهی کامل کادر مدرسه است. در طول مسابقات، روحیه تیمی بالای دانش‌آموزان کاملاً مشهود بود و همین عامل نقش مهمی در پیشرفت آن‌ها داشت.»

وی با قدردانی از خانواده‌ها افزود:«جا دارد از والدین عزیز هم تشکر ویژه‌ای داشته باشم؛ حمایت‌های روحی و همراهی آن‌ها نقش مؤثری در ایجاد انگیزه و آرامش تیم داشت و باعث شد دانش‌آموزان با اعتمادبه‌نفس بیشتری در مسابقات حاضر شوند.»

مدیر دبیرستان حضرت فاطمه زهرا(س) در پایان تأکید کرد:«به دانش‌آموزانم همیشه می‌گویم این حس ارزشمند تلاش کردن تا رسیدن به افتخار را در همه بخش‌های زندگی خود حفظ کنند. این نایب‌قهرمانی نشان داد اگر روی نوجوانان سرمایه‌گذاری کنیم، آینده‌ای سرشار از موفقیت در انتظارمان خواهد بود. برنامه‌ریزی‌هایی نیز برای ارتقای امکانات ورزشی مدرسه در دستور کار داریم تا در سال‌های آینده با قدرت بیشتری برای کسب مقام قهرمانی تلاش کنیم.»

خبرنگار : دانش آموزان : عسل شریفی ، سید ایلیا سید محمد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار