مدیر آموزشگاه ولایت شهرستان فیروزکوه:

ایام فاطمیه فرصتی برای تجدید با راه ولایت است

فیروزکوه(پانا)- مدیر آموزشگاه ولایت شهرستان فیروزکوه،ایام فاطمیه فرصتی برای تجدید با راه ولایت و درسی جاودانه برای تمام نسل ها است.

کد مطلب: ۱۶۳۷۴۷۶
لینک کوتاه کپی شد
ایام فاطمیه فرصتی برای تجدید با راه ولایت است

سعید نجفی، مدیر آموزشگاه ولایت شهرستان فیروزکوه ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه در گفت و گو با دانش آموزان خبرنگار پانا گفت: «ایام فاطمیه یادآور روزهایی است که آسمان مدینه در سوگ دخت پیامبر رحمت، حضرت فاطمه زهرا (س) می‌گریست. روزهایی که مظلومیت و حق‌طلبی در چهره بانویی آسمانی متجلی شد و تاریخ تا همیشه، مدیون صبر و ایستادگی او ماند.» 

وی افزود: «حضرت زهرا (س) نه تنها دختر پیامبر اسلام بود، بلکه الگویی بی‌بدیل از ایمان، عبادت، شجاعت و دفاع از ولایت به شمار می‌رود. او در کوتاه‌ترین عمر خود، عمیق‌ترین اثر را بر مسیر اسلام و انسانیت گذاشت و نامش با واژه‌هایی چون «طهارت»، «ایثار» و «بصیرت» پیوند خورده است.» 

مدیر آموزشگاه ولایت شهرستان فیروزکوه اذعان داشت: «در روزهای پس از رحلت پیامبر اعظم (ص)، فاطمه زهرا (س) با همه وجود از حق امیرالمؤمنین علی (ع) دفاع کرد و تا آخرین لحظه، صدای حق‌طلبی و عدالت‌خواهی را خاموش نکرد. او نشان داد که دفاع از حقیقت، حتی به بهای جان، وظیفه هر انسان مؤمن است.» 

نجفی اظهار کرد: «مظلومیت حضرت زهرا (س) تنها یک حادثه تاریخی نیست، بلکه درسی جاودانه برای تمام نسل‌هاست. او با صبر خود، راه استقامت را به همه آموخت و با سخنان روشنگرانه‌اش، مسیر هدایت را برای همیشه روشن ساخت.» 

وی گفت: «حضرت فاطمه (س) مادر همه فضیلت‌هاست؛ مادری که در پرتو تربیت او، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) پرورش یافتند و مکتب کربلا بر اساس آموزه‌های او شکل گرفت. از این رو، فاطمیه نه تنها سوگواری برای یک بانوی بزرگ، بلکه یادآوری ریشه‌های حماسه عاشوراست.» 

مدیر آموزشگاه ولایت شهرستان فیروزکوه بیان کرد: «ایام فاطمیه فرصتی است برای تجدید عهد با راه ولایت و بازخوانی نقش زن مؤمن در حفظ ارزش‌های دینی و اجتماعی. حضرت زهرا (س) با سیره خود نشان داد که زن، می‌تواند محور ایمان، علم، مسئولیت و روشنگری در جامعه باشد.» 

نجفی افزود: «در این روزها، دل‌های شیعیان با نام حضرت زهرا (س) آرام می‌گیرد و اشک‌های عاشقانه، گواه عشق به بانویی است که رضای خدا در رضای اوست. هر دل سوخته‌ای در این ایام، ندای «یا زهرا» سر می‌دهد و به دامن مهرش پناه می‌برد.» 

وی در پایان خاطرنشان کرد: «یاد و نام حضرت فاطمه زهرا (س) را گرامی می‌داریم و از خداوند می‌خواهیم ما را از پیروان واقعی راه او و مدافعان راستین ولایت قرار دهد. باشد که با تأمل در سیره بانوی دو عالم، زندگی‌مان رنگ معرفت، ایمان و پاکی گیرد.»

خبرنگار : دانش آموزان: محمد کریمی، پارسا سیر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار