مربی بهداشت دبیرستان حضرت معصومه فیروزکوه:

ترویجِ سبکِ غذایی سالم؛ مأموریت مراقبین سلامت است

فیروزکوه (پانا) - مربی بهداشت دبیرستان حضرت معصومه(س) شهرستان فیروزکوه، ترویج سبک زندگی و تغذیه سالم را از مهم‌ترین مأموریت‌های مراقبان سلامت مدارس دانست.

کد مطلب: ۱۶۲۲۳۴۷
لینک کوتاه کپی شد
ترویجِ سبکِ غذایی سالم؛ مأموریت مراقبین سلامت است

ستاره عباسی، مربی بهداشت دبیرستان حضرت معصومه(س)شهرستان فیروزکوه،در آستانه روز جهانی غذا و نقش مراقبان سلامت و سفیران دانش‌آموزی در ترویج فرهنگ تغذیه سالم‌،در گفت‌و‌گو با خبرنگار پانا گفت: «به عنوان یک مراقب سلامت، به مناسبت فرارسیدن ۲۴ مهرماه، «روز جهانی غذا»، بر آن شدم تا نکاتی اساسی را با همکاران، دانش‌آموزان و اولیای محترم در میان بگذارم. این روز، فرصتی ارزشمند برای توجه به یکی از پایه‌های اصلی سلامت فردی و اجتماعی، یعنی «تغذیه سالم» است.»وی در ادامه در رابطه با ماموریت مربی های بهداشت مدارس افزود: «ماموریت ما در مدارس، فراتر از خدمات درمانی اولیه است؛ ما پرچمدار پیشگیری و ترویج سبک زندگی سالم هستیم. در این مسیر، «سفیران سلامت دانش‌آموزی» نقش کلیدی ایفا می‌کنند. این دانش‌آموزان، پیام‌های سلامت را به زبانی صمیمی به همسالان خود منتقل کرده و در الگوسازی و ایجاد مسئولیت‌پذیری جمعی نسبت به سلامت، تاثیرگذار هستند.»

این مراقب سلامت در رابطه با محوری ترین موضوع وعده غدایی اظهار داشت:«یکی از محوری‌ترین موضوعاتی که بر آن تمرکز داریم، معرفی «میان‌وعده‌های سالم» است. جایگزینی تنقلات صنعتی پرنمک و پرچرب با گزینه‌هایی مانند آجیل خام، میوه‌های تازه، شیر یا ساندویچ‌های ساده و خانگی، گامی موثر در تامین انرژی و ریزمغذی‌های ضروری برای یادگیری بهتر دانش‌آموزان است.»
عباسی اشاره کرد: «متاسفانه گسترش فست‌فودها و غذاهای فرآوری‌شده به یک نگرانی جدی تبدیل شده است. این غذاها با حجم بالای نمک، چربی‌های ناسالم و مواد افزودنی، خطر ابتلا به چاقی، دیابت و فشارخون را افزایش می‌دهند. ما بر مدیریت مصرف و جایگزینی تدریجی این مواد با عادات غذایی سالم تاکید داریم.»
وی در رابطه با چاقی کودکان ادامه داد:«این موضوع ما را به چالش بزرگ «چاقی کودکان و نوجوانان» می‌رساند. پیشگیری از این معضل، تنها با همکاری «مدرسه، خانواده و جامعه» ممکن است. در مدرسه، از طریق آموزش، نظارت بر بوفه و ترویج تحرک بدنی این مسئله را پیگیری می‌کنیم. نقش خانواده‌ها در تهیه غذای سالم و الگودهی رفتاری نیز بسیار حیاتی است.»
وی در پایان خاطر‌نشان کرد: «در پایان، از همه دعوت می‌کنم «تغذیه» را یک سرمایه‌گذاری اساسی برای سلامت و آینده فرزندانمان بدانیم. بیایید با همکاری یکدیگر، فرهنگ غذای سالم را در خانواده و مدرسه نهادینه کنیم.»
 
خبرنگار : دانش آموز آیناز باطبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار