عکس یادگاری کلاس پنجم میخک مدرسه پروین اعتصامی

شهریار(پانا) - مهر که می‌آید، بوی دفترهای نو و صدای زنگ مدرسه خبر از شروع یک ماجراجویی شیرین و پرخاطره می‌دهد.

کد مطلب: ۱۶۱۳۷۷۱
لینک کوتاه کپی شد
عکس یادگاری کلاس پنجم میخک مدرسه پروین اعتصامی

دانش آموزخبرنگار- بهار طالبی

 هم کلاسی های من الینا پیوسته ،فاطمه قاسمی ،زهرا گودرزی ،نیایش نظری ،پریا علیاری

مهر که می‌آید، همه چیز انگار تازه می‌شود. بوی دفترهای نو و کتاب‌های رنگی در هوا پخش می‌شود و صدای زنگ مدرسه مثل یک پیام خوشحال‌کننده به گوش می‌رسد. حیاط پر از دوستانی است که بعد از تابستان طولانی دوباره همدیگر را می‌بینند و با خنده و سلام‌های پرانرژی سال تحصیلی را شروع می‌کنیم.

مدرسه فقط جایی برای درس خواندن نیست؛ جایی است که بازی‌ها، دوستی‌ها و یادگیری با هم ترکیب می‌شوند. هر روزی که شروع می‌شود، فرصت تازه‌ای برای امتحان کردن چیزهای جدید و تجربه‌های تازه است.

مهر یعنی امید، یعنی شروع دوباره و پر شدن دل‌ها از هیجان و شور. حس بازگشت به کلاس‌ها و دیدن معلم‌ها، لحظه‌ای است که قلب هر دانش‌آموز پر از انرژی و انگیزه می‌شود. شروع مدرسه، شروع یک ماجراجویی شیرین و پرخاطره است که تا پایان سال همراه ما خواهد بود.

نویسنده : دانش آموز بهار طالبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار