مربی تئاتر دبیرستان توحید یک شهرستان قدس:

هدف اصلی من رساندن دانش‌آموزان به رویاهایشان است

قدس(پانا)- مربی تئاتر دبیرستان توحید یک شهرستان قدس هدف اصلی خو‌د را، رساندن دانش‌آموزان به رویاهایشان عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۶۱۰۴۲۷
لینک کوتاه کپی شد
هدف اصلی من رساندن دانش‌آموزان به رویاهایشان است

فاطمه کسرایی؛ مربی تئاتر دبیرستان توحید یک شهرستان قدس در گفت‌و‌گو با پانا بیان کرد: «یکی از دلایل اصلی ای که باعث شد که رشته ی تئاتر دانش آموزی را برای فعالیت انتخاب کنم؛ این بود که من خودم وقتی که وارد این رشته شدم یک دانش آموز بودم.   ضمن اینکه قصد داشتم به دانش آموزان  فعال؛ بااستعداد و توانای شهرقدس که بنا به دلایلی مانند نبود امکانات دیده نمی‌شوند که خود من هم یکی از آنان بودم ؛ کمک کنم که تا حد امکان تا در این رشته پیشرفت کنند.»

کسرایی با بیان اینکه آشنایی دانش آموزان با رشته ی تئاتر و هنر امری ست مهم خاطرنشان کرد: «حدود یک سال در تلاش بودم که بتوانم مجوز و سالن اجرا فراهم کنم و با یک گروه تئاتر ؛ با مبلغ بلیط خیلی کم فضایی را ایجاد کنم که علاقه مندان و دانش آموزان بتوانند از نزدیک نمایش های مختلف را تماشا کنند و مفهوم اصلی کلمه ی تئاتر را درک کنند. من تنها یک نفر بودم و نمی‌توانستم در کل مدارس شهرقدس فعالیت کنم و این هنر را آموزش بدهم؛ به همین خاطر هدف راه اندازی یک سالن نمایش را داشتم.»

وی افزود: «در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تصمیم گرفتم با مرضیه متقی زاده؛ معاونت پرورشی دبیرستان توحید یک که به دانش آموزان و پرورش استعداد های آنها اهمیت بسیار می‌دهد ؛ همکاری کنم و استعداد دانش آموزان علاقه مند را با کمک هم رشد دهیم که از این امر استقبال زیادی شد و ما هر ساله در رشته ی تئاتر عروسکی رتبه ی برتر منطقه را کسب می‌کنیم. ضمن اینکه در دوره ی پیش موفق به کسب رتبه ی یک در مقطع استانی نیز شدیم.»

مربی تئاتر دبیرستان توحید یک ؛ در پایان بیان کرد: «آخرین هدف من که جنبه ی معنوی نیز داشت این بود که دانش آموزان را به رویاهایشان نزدیک تر کنم.»

خبرنگار : دانش‌آموز، فاطمه کاظمی‌اصل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار