مشاور تحصیلی شهرستان ملارد:

پیش‌مطالعه دروس سال تحصیلی جدید در تابستان موجب یادگیری بهتر دانش‌آموزان در کلاس می‌شود

ملارد (پانا) - مشاور تحصیلی شهرستان ملارد، پیش‌مطالعه دروس سال تحصیلی جدید در تابستان را امری ضروری دانست و تاکید کرد: این امر موجب یادگیری بهتر دانش‌آموزان در کلاس درس می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۰۰۷۳۱
لینک کوتاه کپی شد
پیش‌مطالعه دروس سال تحصیلی جدید در تابستان موجب یادگیری بهتر دانش‌آموزان در کلاس می‌شود

اعظم مهرپرور، مشاور تحصیلی شهرستان ملارد، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به اهمیت روزهای پایانی تابستان برای دانش‌آموزان، عنوان کرد: «حال که ماه آخر تابستان است و روزهای پایانی تعطیلات را سپری می‌کنیم، بهتر است که دانش‌آموزان از این فرصت طلایی به خوبی بهره‌مند شوند و دروس سال تحصیلی جدید را مطالعه کنند. این فعالیت مفید علاوه بر اینکه اوقات فراغت را به خوبی سپری می‌کند، به دانش‌آموزان کمک می‌کند که در سال تحصیلی جدید اطلاعات بیشتری از دروس پایه خود داشته باشند و فرآیند یادگیری برایشان راحت‌تر شود.»

مهرپرور ادامه داد: «نیاز به مطالعه سنگین نیست؛ اگر دانش‌آموزان دو الی سه ساعت از وقت خود را در روز صرف مطالعه دروس سال تحصیلی جدید کنند، هم از این فرصت طلایی بهره‌مند خواهند شد و هم می‌توانند در طول روز به تفریح و فعالیت‌های دیگر بپردازند. هدف اصلی این است که دانش‌آموزان ساعات خود را به درستی تقسیم کنند و در کنار تفریح و پرورش به آموزش نیز پرداخته و در نتیجه وقتی مهر ماه فرا می‌رسد، مطالب درسی برای آنها گنگ و نامفهوم نخواهد بود.»

این مشاور تحصیلی درباره ویژگی‌های دانش‌آموزان موفق و وقت‌شناس گفت: «این دسته از دانش‌آموزان که در ایام تعطیلات به مطالعه دروس خود می‌پردازند، بسیار موفق و آینده‌نگر هستند. آنها از قبل با مباحث درسی آشنا می‌شوند و در طول سال تحصیلی با آرامش بیشتری پیش می‌روند. همچنین این دانش‌آموزان انضباط فردی دارند زیرا وقتی دیگر هم‌سن و سالانشان مشغول تفریح هستند، آنها به علم‌آموزی پرداخته و با مدیریت درست وقت خود، یک گام به موفقیت نزدیک‌تر می‌شوند.»

مهرپرور در ادامه به تشریح ویژگی‌های یک دانش‌آموز پیشتاز پرداخت و افزود: «دانش‌آموزانی که در ایام تعطیلات به مطالعه دروس می‌پردازند، پیشتاز هستند. این دانش‌آموزان اعتماد به نفس بالاتری دارند، زمان را به درستی مدیریت می‌کنند و زمان بیشتری برای تمرین و مرور مباحث درسی دارند. آنها الگویی برای هم‌کلاسی‌های خود هستند، یادگیری مستقلی دارند و مطالب را عمیق‌تر یاد می‌گیرند.»

وی در پایان برای تمامی دانش‌آموزان آرزوی موفقیت در سال تحصیلی جدید کرد و گفت: «امید است همه دانش‌آموزان با مطالعه مفید، تلاش و پشتکار قوی در مسیر علم و دانش ثابت قدم باشند و برای رسیدن به اهداف خود تمام تلاش خود را به کار گیرند. درس را جدی بگیرند و مصمم باشند که همه آنها سرمایه‌های ملی این خاک هستند و موفقیت آنها موفقیت ایران است.»

خبرنگار : دانش‌آموزان: نرگس زندیه، مهرشاد صاحبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار