مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش:

شمارش معکوس برای مهر؛ فقط ۲۳ روز فرصت برای آماده‌سازی مدارس

شهریار(پانا)- مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، با تشریح ابعاد پروژه مهر، گزارشی از وضعیت ثبت‌نام، توزیع کتاب‌های درسی و هدایت تحصیلی ارائه داد و هشدار داد که تنها ۲۳ روز طلایی برای جبران کاستی‌ها و آماده‌سازی مدارس باقی مانده است؛ فرصتی که می‌تواند سرنوشت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳–۱۴۰۴ را رقم بزند.

کد مطلب: ۱۵۹۸۱۶۲
لینک کوتاه کپی شد
شمارش معکوس برای مهر؛ فقط ۲۳ روز فرصت برای آماده‌سازی مدارس

محمد سلیمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، در سی‌وهشتمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش کشور که با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیران کل، معاونان و رؤسای مناطق در اردوگاه شهید محمد منتظری شهرستان شهریار برگزار شد، با اشاره به روند اجرای پروژه مهر و مأموریت‌های این برنامه ملی، گزارشی از وضعیت ثبت‌نام، توزیع کتب درسی و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان ارائه کرد. او تأکید کرد که پروژه مهر مجموعه‌ای از سیاست‌های کلان در حوزه عدالت آموزشی، افزایش کیفیت یادگیری و مشارکت اجتماع‌محور است که اجرای دقیق آن می‌تواند مسیر بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید را هموارتر کند.

وی با تشریح اهداف پروژه مهر توضیح داد که این برنامه شامل هفت کارگروه تخصصی است که هر یک مسئولیت بررسی و پیگیری بخشی از مسائل آموزش و پرورش را برعهده دارند. به گفته سلیمی، توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت تدریس و فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها و نهادهای اجتماعی از جمله محورهای اصلی این پروژه است که باید پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به‌صورت جدی دنبال شود.

در ادامه سخنان خود، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات به موضوع ثبت‌نام دانش‌آموزان پرداخت و با اشاره به اینکه ثبت‌نام در مدارس از مهم‌ترین شاخص‌های آغاز سال تحصیلی است، گفت: «طبق گزارش‌های ثبت‌نام در مقطع ابتدایی تا تاریخ ۲۵ مرداد، شهرستان‌های استان تهران بدون احتساب اتباع در رتبه دهم قرار گرفته‌اند.» او تأکید کرد که والدین باید هرچه سریع‌تر برای ثبت‌نام فرزندان واجد شرایط خود اقدام کنند تا از ایجاد مشکلات احتمالی در آغاز مهرماه جلوگیری شود.

سلیمی همچنین به وضعیت توزیع کتاب‌های درسی در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و یادآور شد که برخی بی‌توجهی‌ها موجب نارضایتی والدین و دانش‌آموزان شده است. او خاطرنشان کرد که وزارت آموزش و پرورش در تلاش است با رفع مشکلات توزیع و تسریع در فرآیند ارسال کتاب‌ها، زمینه رضایت بیشتر خانواده‌ها و دانش‌آموزان را فراهم کند.

وی با اشاره به وضعیت ثبت‌نام در مقاطع متوسطه اول و صدور هدایت تحصیلی ادامه داد: «بر اساس گزارش‌ها، شهرستان‌های استان تهران تا تاریخ ۲۵ مرداد در ثبت‌نام متوسطه اول رتبه ۲۴ و در صدور هدایت تحصیلی رتبه ۱۱ را داشته‌اند.» او توضیح داد که این گزارش‌ها به‌منظور شفاف‌سازی وضعیت موجود و پیشگیری از بروز کم‌کاری‌ها ارائه می‌شود تا پیش از آغاز سال تحصیلی اقدامات اصلاحی لازم انجام شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدیدهای میدانی از مدارس افزود: تا تاریخ ۲۳ مرداد، بیش از ۸۲ هزار و ۶۱۲ بازدید از مدارس سراسر کشور صورت گرفته که در این بخش شهرستان‌های استان تهران رتبه ۱۶ را کسب کرده‌اند. او یادآور شد که در بازدید از کودکستان‌ها نیز این استان در جایگاه ۲۱ قرار داشته است.

سلیمی در پایان با اشاره به فرصت محدود باقی‌مانده تا بازگشایی مدارس اظهار کرد: تا آغاز سال تحصیلی جدید تنها ۲۳ روز کاری باقی مانده و این زمان، فرصتی طلایی برای رفع کاستی‌ها، تکمیل فرآیند ثبت‌نام، توزیع کتاب‌های درسی و آماده‌سازی مدارس است. او تأکید کرد که استفاده بهینه از این روزها می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در آغاز بدون مشکل سال تحصیلی ۱۴۰۳–۱۴۰۴ داشته باشد.

خبرنگار : دانش‌آموزان: زهرا سادات موسوی‌نژاد، ریحانه مردانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار