روز خبرنگار پاسداشت صدای حقیقت در عصر هیاهو روزی برای آنان که بی‌وقفه می‌نویسند تا جهان آگاه‌ بماند

شهریار (پانا) – هفدهم مرداد، روز خبرنگار، یادآور تلاش خستگی‌ناپذیر راویان حقیقت است؛ آنان که با قلم و دوربین، صدای مردم را بازتاب می‌دهند و در هیاهوی امروز، چراغ راه آگاهی‌اند. این روز، فرصتی برای پاسداشت مسئولیت، صداقت و ارج نهادن به خبرنگارانی است که بی‌ادعا، پاسداران حقیقت‌اند.

کد مطلب: ۱۵۹۳۶۶۱
لینک کوتاه کپی شد
روز خبرنگار پاسداشت صدای حقیقت در عصر هیاهو روزی برای آنان که بی‌وقفه می‌نویسند تا جهان آگاه‌ بماند

من دانش‌آموز خبرنگار هستم و امروز، در روز هفدهم مرداد، با افتخار این روز را به همه خبرنگاران کشورم تبریک می‌گویم. این روز، یادآور تلاش‌های بی‌وقفه کسانی‌ست که با قلم، دوربین و صدای خود، حقیقت را به جامعه منتقل می‌کنند.

خبرنگار بودن یعنی مسئولیت‌پذیری در برابر مردم، یعنی جست‌وجوی حقیقت و بیان آن بدون ترس و تعارف. در جهانی که اطلاعات به سرعت منتشر می‌شود، خبرنگار باید با دقت، صداقت و آگاهی، خبر را از شایعه جدا کند.

من به عنوان یک دانش‌آموز خبرنگار، یاد گرفته‌ام که نوشتن خبر فقط انتقال اطلاعات نیست، بلکه ساختن پلی‌ست میان مردم و واقعیت‌ها. هر خبر باید بر پایه تحقیق، بررسی منابع معتبر و رعایت اصول اخلاقی نوشته شود تا اعتماد مخاطب حفظ شود.

روز خبرنگار، فرصتی‌ست برای قدردانی از کسانی که با وجود سختی‌ها، تهدیدها و فشارهای مختلف، همچنان به رسالت خود پایبند مانده‌اند. آن‌ها با شجاعت، صداقت و تعهد، چراغ آگاهی را روشن نگه داشته‌اند و صدای بی‌صدایان شده اند.

من دانش‌آموز خبرنگار هستم و امروز با افتخار می‌گویم که خبرنگاری فقط یک حرفه نیست، بلکه یک مسیر برای ساختن جامعه‌ای آگاه‌تر، مسئول‌تر و انسانی‌تر است. امیدوارم در آینده بتوانم در این مسیر قدم بردارم و سهمی در روشنگری و اطلاع‌رسانی داشته باشم.

خبرنگار، مسافر بی‌نقشه‌ی حقیقت است.  

با دوربین و قلم، از کوچه‌های ناگفته عبور می‌کند. گاه در طوفان، گاه در سکوت، اما همیشه در مسیر آگاهی. او نه فقط خبر می‌نویسد، بلکه تاریخ را ثبت می‌کند.

روزت مبارک ای راوی بی‌مرز حقیقت.

نویسنده : دانش آموز هلیا بهشتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار