مدیرکل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان تاکید کرد:

ضرورت برگزاری دوره یک ماهه آموزشی نوآموزان خاص مناطق دو زبانه

زاهدان (پانا) - مدیرکل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان در جلسه ویدیوکنفرانس با کمیسیون مدرسه‌یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بر لزوم برگزاری دوره یک ماهه آموزشی نوآموزان خاص مناطق دو زبانه تاکید کرد

کد مطلب: ۱۵۷۵۹۱۲
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت برگزاری دوره یک ماهه آموزشی نوآموزان خاص مناطق دو زبانه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان، رسول صفرزایی در جلسه ویدیو کنفرانس مشترک با اعضای کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور اظهار داشت: اگر به دنبال تاثیرگذاری و موفقیت بیش از پیش فرایند آموزش رسمی در بین دانش‌آموزان هستیم، برگزاری دوره قبل از شروع تحصیل و آمادگی نوآموزان برای ورود به چرخه تعلیم‌و‌تربیت یک ضرورت محسوب می‌شود. 

وی افزود: آموزش قبل از دبستان تاثیر مستقیمی در پیشگیری از تارک تحصیل شدن دانش‌آموزان، ارتقای نرخ پوشش تحصیلی و کاهش نرخ تکرار پایه خواهد داشت. 

مدیر کل آموزش‌و‌پرورش استان ادامه داد: عدم برگزاری دوره آموزشی قبل از دبستان به نوعی به دانش‌آموزان احساس عدم توانایی در آموزش را القا می‌کند که این احساس به رفتار و رفتار به ادراک تبدیل می‌شود. 

صفرزایی بیان داشت: دوران کودکستان دوران تعیین کننده و اثرگذاری در فرآیند یاددهی، یادگیری دانش‌آموزان خواهد بود و باید مهم انگاشته شود و با جدیت برنامه‌های این دوره محقق و عملیاتی گردد.

وی گفت: در طرح آغاز برابر که به همت اداره تعلیم‌و‌تربیت کودک اداره کل تهیه شده به دنبال برگزاری دوره آموزشی یک ماهه نوآموزان خاص مناطق دو زبانه هستیم و این طرح در راستای توسعه و تعمیق عدالت آموزشی تعریف می‌شود. 

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان خاطرنشان کرد: نوآموز قبل از دبستان نیازمند دریافت آموزش در حوزه‌های گوناگون اعم از تحصیل، مهارتی، ارتباطی و اجتماعی است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار