معاون اجتماعی قوه قضائیه:

دستگاه‌های اجرایی نباید زمینه‌ساز بی‌اعتمادی و ناهنجاری شوند

تهران (پانا)- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی در قبال حقوق مردم، گفت: تصمیمات و اقدامات متولیان امور عمومی نباید زمینه‌ساز شکل‌گیری رفتار، گفتمان و اندیشه ناهنجار شود؛ چراکه بی‌اعتمادی عمومی، پیامدها و گرفتاری‌های گسترده‌ای به دنبال خواهد داشت.

کد مطلب: ۱۷۵۴۷۱۹
لینک کوتاه کپی شد
دستگاه‌های اجرایی نباید زمینه‌ساز بی‌اعتمادی و ناهنجاری شوند

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی فعال در جنگ تحمیلی سوم امروز (دوشنبه) با حضور برخی از مدیران دستگاه‌ها به میزبانی دانشگاه علم و صنعت تهران برگزار شد.

مهدی امیری اصفهانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، با تأکید بر ضرورت زنده نگه‌داشتن روحیه ازخودگذشتگی و خدمت بی‌منت به مردم، اظهار کرد: زنده نگه‌داشتن روحیه ازخودگذشتگی و خدمت بی‌منت به مردم، به معنای ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری است. تقویت فرهنگ همدلی و همبستگی اجتماعی نیز با تبدیل همراهی مردم در روزهای سخت به سرمایه‌ای پایدار و ماندگار محقق می‌شود؛ سرمایه‌ای که باید با وحدت و انسجام ملی به نقطه اوج خود برسد.

وی با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی افزود: توسعه این فرهنگ مستلزم آن است که باور داشته باشیم پیشگیری از رفتارهای ناهنجار و آسیب‌های اجتماعی باید به دغدغه اصلی ما در اندیشه، گفتمان و رفتار تبدیل شود. باید روحیه اجتماعی و روحیه جهادی را به یک جریان اجتماعی مستمر تبدیل کنیم.

امیری اصفهانی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جهادگران برای حل مشکلات اجتماعی تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت جهادگرانی که امروز مورد تقدیر این جمع و همه آحاد ملت ایران عزیز هستند، برای همیاری در حل مشکلات محلات و اقشار آسیب‌پذیر، امری ضروری است. از فرصتی که خداوند در قالب این انسجام به شما عطا کرده است، حداکثر بهره را ببرید.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: باید میان فرهنگ ایثار و مواسات و پیشگیری از ناهنجاری‌ها، پیوندی ناگسستنی ایجاد کنیم. پیشگیری را مقوم نهاد امر به معروف و نهی از منکر بدانیم و آن را مکمل این نهاد ارزشمند و وظیفه‌ای همگانی بشناسیم؛ وظیفه‌ای که دولت نسبت به مردم، مردم نسبت به دولت و مردم نسبت به یکدیگر بر عهده دارند.

وی با تأکید بر ضرورت تبدیل گره‌گشایی از مشکلات مردم به برنامه‌ای عملیاتی گفت: گره‌گشایی از کار مردم را به یک برنامه اقدام ملموس و قابل‌درک تبدیل کنیم. ظرفیتی که امروز در این محفل مقدس حضور دارد، با همت شهردار محترم تهران و شهرداری تهران، این توانایی را دارد که روحیه گره‌گشایی و جهادی را به یک برنامه عملیاتی تبدیل کند.

امیری اصفهانی با اشاره به ضرورت استمرار خدمات اجتماعی و حمایتی به اقشار آسیب‌پذیر بیان کرد: امیدواریم دیگر با چنین صحنه‌هایی که در طول ماه‌های گذشته پیش آمد، مواجه نباشیم؛ اما این وضعیت را بهانه‌ای برای یک اقدام مستمر و خدمت بی‌منت به مردم، به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند خدمات اجتماعی، قرار دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت الگوسازی از اقدامات جهادی و امدادی اظهار کرد: الگوسازی را از خودمان شروع کنیم. این حرکت ارزشمندی که شما انجام دادید، چه روان‌شناسان، چه پزشکان و چه سایر امدادگران، در عرصه دفاع مقدس ۱۲روزه و دفاع مقدس در جنگ رمضان، قابلیت تبدیل شدن به یک الگوی گفتمانی و رفتاری را دارد و می‌تواند مورد ترویج، توسعه و تعمیم قرار گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به آثار اجتماعی اخلاص و همگرایی مردم خاطرنشان کرد: قطعاً اخلاص توأم با رفتار همگرا و همخوان آحاد مردم، علاوه بر آنکه موجب نزول برکات الهی است، امکان شناسایی مشکلات و زوایای پنهان را نیز برای نظام حکمرانی فراهم می‌کند. این مسیر جهاد را با رویکرد شناسایی مشکلات و کمک به کشور برای برطرف کردن آن‌ها ادامه دهیم.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت توجه دستگاه‌های اجرایی به پیامدهای تصمیمات و اقدامات خود اظهار کرد: تدابیر، تصمیمات و اقدامات دستگاه‌های اجرایی و هر مجموعه‌ای که متولی اداره امور عمومی کشور است، نباید زمینه‌ساز شکل‌گیری رفتار، گفتمان و حتی اندیشه ناهنجار شود؛ چراکه چنین وضعیتی بی‌اعتمادی را به دنبال دارد و گرفتاری‌های مترتب بر بی‌اعتمادی نیز بسیار گسترده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پایان تصریح کرد: هر شخص حقیقی و حقوقی که در امور اجتماعی نقش‌آفرین است و مسئولیت امور عمومی و تمشیت اداره مسائل و مشکلات مردم را بر عهده دارد، موظف به ایفا و استیفای کامل حقوق مردم است و باید در قبال مسئولیت‌ها، تکالیف و اقدامات خود پاسخگو باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار