فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش:

تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است

تهران (پانا) - فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) کشور از تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۳۳۵۷۷
لینک کوتاه کپی شد
تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است

‌امیر سرتیپ الهامی درباره عملکرد این نیرو در دو جنگ گذشته و استفاده از سامانه‌های ایرانی علیه انواع هواگرد‌های دشمن، گفت: همه توان خود را با بهره‌گیری تجربه و ظرفیت‌ها را بکار گرفتیم تا موثرترین مقابله را با تهاجم هوایی دشمن داشته باشیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) کشور افزود: جنگ تحمیلی دوم تجربیات خوبی برای ما فراهم کرد که در جنگ بعدی بکار گرفتیم؛ همه دیدند این اثرگذاری در جنگ تحمیلی سوم بیشتر خود را نشان داد و در این جنگ تعداد قابل ملاحظه‌ای از پهپاد‌های اثرگذار و راهبردی و همچنین جنگنده‌های دشمن را مورد اصابت قرار دادیم.

وی گفت: تجربیات ارزشمندی در تحمیلی سوم داریم که در تاکتیک، تولید سامانه‌ها، چیدمان و آمایش سامانه‌ها برای ما مفید بود و تغییراتی ایجاد کردیم.

امیر سرتیپ الهامی خاطر نشان کرد: هم‌اکنون در شرایطی هستیم که با تکیه بر ظرفیت‌های ۱۰۰ درصد ایرانی پیش می‌رویم و سامانه‌های خود را اضافه می‌کنیم و سامانه‌هایی که در جنگ تحمیلی سوم امتحان خوبی پس داد را تکثیر می‌کنیم.

وی تصریح کرد: ما طبق تجریباتمان سامانه‌ها و تجهیزات جدیدی را تولید می‌کنیم که همه‌ اینها با تکیه بر دانش و تخصص ۱۰۰ درصد ایرانی صورت می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار