مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران برگزار شد؛
قبله تهران؛ میعادگاه هزاران جامانده اربعین در مسیر عشق به سیدالشهدا (ع)
تهران (پانا) - مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران از صبح امروز از میدان امام حسین علیه السلام به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد.
مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران، از ساعت ۶ صبح از میدان امام حسین (ع) آغاز شد و زائران و عاشقان اهل بیت (ع) به سوی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) رهسپار شدند.
طبق اعلام شهرداری تهران، امسال ۳ هزار و ۵۰۰ موکب در مسیر جاماندگان اربعین تهران برای خدمترسانی به زائران مستقر شدند و ۴۰ موکب مادر و کودک در مسیر راهپیمایی با فراهم کردن فضای مناسب و تجهیزات مورد نیاز، امکان استراحت مادران و کودکان را در طول مسیر فراهم کردند.
ورودی شهرستان ری امروز به مسیر اصلی راهپیمایی جاماندگان اربعین تبدیل شد؛ جایی که هزاران نفر از مردم تهران با پای پیاده به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) حرکت کردند تا در آیینی معنوی، ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) به نمایش بگذارند.
از نخستین ساعات صبح امروز، خیابان فداییان اسلام و مسیرهای منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) کاملاً رنگ و بوی اربعین به خود گرفت. سیل جمعیت، آرام و پیوسته از ورودی شهرری به سمت «قبله تهران» روانه شد؛ مردمی که اگرچه از قافله کربلا جامانده بودند، اما دلهایشان را در مسیر عشق به امام حسین (ع) راهی کردند.
پیش از ساعت ۱۰ صبح، ورودی شهرستان ری مملو از جمعیتی شد که آرام، منظم و یکدل به سمت حرم حرکت کردند. خیابان فداییان اسلام، امروز از یک مسیر شهری به جادهای از عشق تبدیل شد که لحظه به لحظه بر خیل رهروان آن افزوده شد. پیر و جوان، زن و مرد، خانوادههایی که کودکانشان را در آغوش داشتند و سالمندانی که با عصا قدم برمیداشتند، همگی در یک مسیر و با یک مقصد واحد به حرکت درآمدند.
امروز، گرمای مردادماه نیز مانع از شور و اشتیاق راهپیمایان نشد. در طول مسیر، با نصب شیلنگهای آبپاش و پاشیدن آب بر سر و روی عزاداران، گرمای هوا تعدیل شد و هوای تازهای به جمعیت بخشید. در میان راهپیمایان، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز همگام با مردم حضور یافتند و در کنار خادمان، روند برگزاری این آیین را از نزدیک رصد کردند.
موکبهای مردمی نیز در دو سوی مسیر، فرهنگ میزبانی ایرانی را به نمایش گذاشتند. گروهی بیوقفه لیوانهای آب خنک و شربت میان عزاداران توزیع کردند، گروهی دیگر با چای و نذری از زائران پذیرایی به عمل آوردند و در گوشهای دیگر، جوانان بیهیچ چشمداشتی به واکس زدن کفش عزاداران پرداختند؛ خدمتی کوچک که با لبخند و ذکر صلوات همراه شد. صحنههایی که امسال نیز همانند سالهای گذشته، جلوهای از همدلی و میزبانی مردم شهرری را ترسیم کرد.
مردم مومن تهران امروز در قبله این شهر، به اهالی شهرری پیوستند تا بار دیگر اثبات کنند فاصله جغرافیایی، مانعی برای دلدادگی نیست. هر قدمی که در این مسیر برداشته شد، یادآور گامهایی بود که میلیونها عاشق در مسیر نجف تا کربلا برمیدارند؛ گامهایی که مقصدشان، عشق و ارادت به سیدالشهدا (ع) بود.
قبله تهران، امروز میزبان دلدادگانی بود که از سراسر پایتخت به شهرری آمدند تا بخشی از مسیر عشق را روایت کنند؛ مسیری که مقصد آن همان دلدادگی به سیدالشهدا (ع) بود.
ارسال دیدگاه