روز پنجاه و هشتم جنگ رمضان: تحولات منطقه‌ای و داخلی / دیپلماسی فعال ایران در منطقه

تهران (پانا) - در روز پنجاه و هشتم جنگ رمضان، تحولات مهمی در سطح منطقه و بین‌المللی رخ داده است.

کد مطلب: ۱۶۹۵۵۴۵
لینک کوتاه کپی شد
روز پنجاه و هشتم جنگ رمضان: تحولات منطقه‌ای و داخلی / دیپلماسی فعال ایران در منطقه

ایران با دیپلماسی فعال خود، از اسلام‌آباد تا مسقط، در حال پیشبرد اهداف منطقه‌ای خود است. در این میان، بریتانیا با نگرانی از کمبود غذا و تورم اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند. 
 

تنش‌ها در لبنان و خلیج‌فارس

لبنان تحت فشار

در جنوب لبنان، ارتش اسرائیل با نقض آتش‌بس، مناطق گسترده‌تری را بمباران کرد و به ساکنان هشدار داد تلاش تل‌آویو برای «تثبیت اشغال» زیر چتر آتش‌بس است که با شلیک راکت‌های مقاومت پاسخ داده شد. 

در خلیج‌فارس، سنتکام از توقیف کشتی «سوان»، متعلق به ناوگان سایه ایران خبر داد تا نشان دهد محاصره بنادر ادامه دارد؛ محاصره‌ای که ایران آن را خط قرمز هرگونه توافق می‌داند.
 

دیپلماسی فعال ایران

سفرهای دیپلماتیک عراقچی

عباس عراقچی از اسلام‌آباد به مسقط رفت و با سلطان هیثم دیدار کرد، سپس رایزنی‌هایی با وزرای خارجه مصر و ترکیه داشت و قرار است فردا مجدداً به پاکستان بازگردد و سپس راهی مسکو شود. ایران به روشنی نشان می‌دهد که منتظر «تلفن ترامپ» نیست، بلکه در حال چینش یک بلوک منطقه‌ای برای مقابله با هژمونی واشنگتن است. 

واکنش ترامپ

دونالد ترامپ با لغو سفر کوشنر و ویتکوف به پاکستان، مدعی شد که پیشنهاد ایران «کافی نبوده» و آمریکا نیازی به عجله ندارد. 

 

بحران اقتصادی در بریتانیا

آماده‌باش برای کمبود غذا

در حالی که ترامپ سعی دارد دست برتر را به نمایش بگذارد، متحدانش در اروپا در حال آماده‌باش برای یک فاجعه‌ی اقتصادی هستند. دارن جونز، مقام ارشد دولت بریتانیا، رسماً اعلام کرد که این کشور در حال آماده‌سازی برنامه‌های اضطراری برای مقابله با کمبود مواد غذایی و افزایش شدید قیمت انرژی و پروازها در ۸ ماه آینده است.

 

افزایش صادرات نفت

تانکرز ترکرز نوشت: ایران ۴.۶ میلیون بشکه نفت خام در پایانه‌های نفتی خود بارگیری کرد. به نظر می‌رسد چهار میلیون بشکه نفت ایران، بار دیگر از محاصره ارتش تروریستی آمریکا عبور کرده است. 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار