نعیمه موحد؛

روز چهل و یکم: ایران کنار لبنان، روبه‌رو همه لشکر خصم

تهران (پانا) - چهلم رهبر انقلاب با اوج اخبار مربوط به آتش‌بس و مذاکره همزمان شد.

کد مطلب: ۱۶۸۷۲۶۸
لینک کوتاه کپی شد
روز چهل و یکم: ایران کنار لبنان، روبه‌رو همه لشکر خصم

امروز و در روز چهل و یکم هم هم بیشتر خبرها حول جزئیات آتش‌بس موقت و مذاکره‌ای بود که در روزهای آینده قرار است اتفاق بیفتد.از آنجا که به خاطر شرایط جنگی پیام‌های مسئولین کمی دیر به مردم می‌رسید، مردم سوالات و ابهامان زیادی درباره این آتش‌بس موقت داشتند و البته نگرانی به‌حقی از غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و اسرائیل.نگرانی و دلواپسی که با نامه رهبر معظم انقلاب برطرف شد و عاشقان جمهوری اسلامی نفس راحتی کشیدند ازینکه رهبر هست و حواسش به همه چیز هست.آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای امروز در پیامی با مردم ایران صحبت کردند. بیایید بخش‌هایی ازین پیام را با هم مرور کنیم:- براداران و خواهران هموطن امروز و تا این نقطه از حماسه دفاع مقدس سوم به جرات میتوان گفت که شما ملت قهرمان ایران پیروز قطعی این میدان بوده اید.

- نباید با اعلام بناء بر مذاکرات با دشمن تصور شود که حضور در خیابانها لازم نیست بلکه اگر بر فرض ضرورتاً نوبت دوره سکوت صحنه نبرد نظامی رسیده باشد وظیفه آحاد مردمی که امکان حضور در میادین و محلات و مساجد را دارا هستند، سنگین تر از قبل به نظر می‌رسد.

-به همسایگان جنوبی ایران میگویم که شما در حال دیدن یک معجزه هستید. پس درست ببینید و درست درک کنید و در جای درست بایستید و به وعده های دروغین شیاطین بدگمان باشید. ما هنوز منتظر واکنش مناسبی از سوی شما هستیم تا برادری و خیر خواهی خود را به شما نشان دهیم. این صورت نمیگیرد مگر با اعراض شما از مستکبران که هیچ فرصتی را برای تحقیر شما و استثمارتان از دست نمی‌دهند.

آمریکا اقتصادت را نابود نکن

امروز آقای عراقچی در یک توییت درباره نقض شروط آتش‌بس از سمت اسرائیل و حمله به لبنان خطاب به آمریکا گفت: اگر ایالات متحده بخواهد با اجازه دادن به نتانیاهو برای از بین بردن دیپلماسی، اقتصاد خود را به فروپاشی بکشاند، این در نهایت انتخاب خود آمریکا خواهد بود. ما این اقدام را احمقانه می‌دانیم، اما برای آن آماده‌ایم.

پیام رئیس‌جمهور به مناسب چهلم رهبر شهید

مسعود پزشکیان در پیام خود به مناسبت چهلمین روز شهادت رهبرانقلاب تاکید کرد تحمیل اراده ملت به دشمن استمرار درس‌های بزرگی است که طی دهه‌ها توسط رهبر فقید انقلاب به ملت آموخته شد.رئیس‌جمهور در بخش پایانی پیام خود درباره مذاکرات گفت: تصمیم توافق آتش‌بس با اتفاق‌نظر ارکان نظام و تحت هدایت و تایید رهبری عالی‌قدر اتخاذ شده. این توافق نه از موضع ضعف، بلکه برای تثبیت پیروزی‌های غرورآفرین میدانی و صیانت از منافع حداکثری ملت در بلندمدت است.

مدارس تهران همچنان غیرحضوری است

استانداری تهران امروز به صورت رسمی اعلام کرد که فعالیت آموزشی مدارس در استان تهران بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش تا پایان فروردین‌ماه به‌صورت غیرحضوری و در بستر مجازی خواهد بود.

اتحادیه اروپا: آتش بس باید لبنان را هم در بربگیرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز گفت که دامنه آتش بس در خصوص ایران، باید لبنان را هم شامل شود. انگلیس هم قبل ازین به این موضوع تاکید کرده بود.این اظهارنظرها به جز اینکه اختلاف عمیق بین آمریکا و اروپایی‌ها را نشان می‌دهد، به این معنی هم هست که ترامپ حسابی تنها شده و هزینه بیرون کشیدن خودش از جنگ با ایران هر روز برایش بیشتر می‌شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار