روز بیست و ششم؛ دست بالا در میدان و خیابان

تهران (پانا) - در بیست و ششمین شبی که خیابان‌ها در دست مردم است، رسانه‌های مهم دنیا از سردرگمی دشمن در جبهه‌های مختلف خبر می‌دهند.

کد مطلب: ۱۶۷۹۷۸۴
لینک کوتاه کپی شد
روز بیست و ششم؛ دست بالا در میدان و خیابان

اما هم‌چنان خبری که هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود حضور شبانه مردم ایران در خیابان‌های شهرهای مختلف با وجود بارش شدید باران در بعضی شهرهاست.

شکار جدید پدافند

پس از آن که پدافند ایران چند فروند جنگنده تجاوزگر از جمله F۱۶ و F۳۵ را در آسمان منهدم کرد و هیمنه افسانه‌ای F۳۵های آمریکایی را شکست، حالا نوبت به شکار نوع دیگری از جنگنده‌های دشمن رسیده است. امروز یک جنگنده آمریکایی F۱۸ در آسمان کشورمان هدف سیستم پدافند یکپارچه قرار گرفت.

موضوع انهدام جنگنده‌های فوق پیشرفته‌ دشمن در آسمان ایران دیگر دستمایه شوخی کاربران خارجی شبکه‌های اجتماعی شده است.

محک دوست و دشمن

از زمانی که اولین موشک علیه مردم کشورمان توسط دشمن آمریکایی-صهیونیستی شلیک شد، کشورهای مختلف، مواضع مختلفی نسبت به این تجاوز داشتند. از بعضی کشورهای همسایه که در ابتدا آسمان‌شان را برای دشمنان ایران باز کردند و سپس کم کم زمین‌شان و نیروهای پشتیبانی‌شان را هم در اختیار دشمن قرار دادند، تا دیگر کشورهایی که با چشم‌پوشی از تجاوز آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر ضد مردم ایران و حاکمت جمهوری اسلامی اظهار نظر کردند.

حالا اما با گذشت بیست و شش روز از جنگ، کمک‌های بشردوستانه دولت و ملت فارسی‌زبان تاجیکستان به مردم ایران، به کشورمان رسیده است. امروز ۱۰۷ تریلی حامل کمک‌های تاجیکستان در سرخس تخلیه شد.

هم‌چنین، در بین کوران اظهار نظرهای برخی سران کشورها علیه جمهوری اسلامی ایران، نخست وزیر اسپانیا که از ابتدا کشورش در برابر تجاوز آمریکایی به ایران موضع درستی اتخاذ کرده بود، درباره سکوت و جانب‌داری نابه‌جای برخی کشورها سخن گفته است. پدرو سانچز گفت: «سکوت کردن در برابر یک جنگ ناعادلانه، دوراندیشی نیست. بزدلی است.»

بزن که خوب می‌زنی!

علی رغم این که سازمان‌های رسانه‌ای دشمن در قالب‌ها و پلتفرم‌های مختلف مدام می‌گویند که شدت و تعداد حملات ایران به مواضع دشمانش در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکایی کم شده است، اما واقعیت میدان چیز دیگری نشان می‌دهد.

رادیو ارتش اسرائیل اذعان کرد نیروهای مسلح کشورمان طی ۴۰ دقیقه، چهار موج موشکی را ترتیب داد که در پی آن،‌ میلیونها صهیونیست روانه پناهگاه شدند.

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا از ابتدای جنگ تا الان بارها تکرار کرده که صد در صد توان نظامی ایران را منهدم کرده و از کار انداخته است.

فعلا مذاکره‌ای در کار نیست

پس از آن که رئیس جمهور متوهم آمریکا مجبور شد پس از پاسخ شدید نیروهای نظامی کشورمان از ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته‌اش مبنی بر هدف قرار دادن نیروگاه‌های ایران عقب بنشیند، برای حفظ آبرو هم که شده گفت دلیل این عقب‌نشینی مذاکراتی است که با طرف ایرانی در حال انجام است. فوراً مسئولان کشورمان وجود هرگونه مذاکره مستقیم و غیرمستقیم با آمریکا را تکذیب کردند.

پس از تکذیب سران کشورمان، برخی گمانه‌زنی‌ها از میانجی‌گری بعضی کشورها از جمله پاکستان بین طرفین درگیر در جنگ بالا گرفت اما باز هم توسط مقامات جمهوری اسلامی ایران رد شد. حالا رسانه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» هم به این موضوع پرداخته است.

وال‌استریت ژورنال: تاکنون تماس مستقیمی بین واشینگتن و تهران وجود نداشته است

خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از سفیر ایران در پاکستان: تلاش‌های دوستانه‌ای از سوی کشورهای دوست در جریان است، اما این به معنای مذاکرات بین ایران و ایالات متحده نیست.

تنگه هرمز، با مدیریت جدید!

پس از آن که سال‌های سال جمهوری اسلامی ایران در قبال عبور و مرور شناورها در تنگه هرمز و تأمین امنیت آن‌ها عوارضی دریافت نمی‌کرد، حالا تجاوز ایالات متحده آمریکا باعث شده که ایران قوانین جدیدی را بر تنگه هرمز وضع کند. حالا جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌کند که کدام شناورها و با چه شرایطی حق دارند از تنگه هرمز عبور کنند و کدام شناورها هم‌چنان باید در خلیج فارس بمانند.

نمایندگی ایران در سازمان ملل در این خصوص اعلام کرد: «کشتی‌های غیرمتخاصم، از جمله کشتی‌های متعلق به یا مرتبط با سایر کشورها، می‌توانند - مشروط بر اینکه در اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران شرکت نکنند یا از آنها حمایت نکنند و کاملاً از مقررات ایمنی و امنیتی اعلام شده پیروی کنند - با هماهنگی مقامات ذیصلاح ایرانی، از عبور ایمن از تنگه هرمز بهره‌مند شوند.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار