فریدنیا، فعال سیاسی در گفت‌وگو با پانا:

تجمعات شبانه مردم، نماد مردم‌سالاری دینی و وحدت ملی است/ انسجام داخلی، کلید پیروزی است

تهران (پانا) - یک فعال سیاسی با اشاره به حضور گسترده مردم در تجمعات شبانه، این حضور را جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی و نشانه‌ای از ایمان، بصیرت و مشارکت فعال شهروندان در تعیین سرنوشت کشور دانست و تاکید کرد که اتحاد و همبستگی مردمی، نقش مهمی در تقویت هویت ملی و مقاومت اجتماعی دارد.

کد مطلب: ۱۶۷۸۷۲۳
لینک کوتاه کپی شد
تجمعات شبانه مردم، نماد مردم‌سالاری دینی و وحدت ملی است/ انسجام داخلی، کلید پیروزی است

امیر فریدنیا در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، به تشریح مفهوم مردم‌سالاری دینی پرداخت و گفت: «در این نوع مردم‌سالاری، مردم نه تنها تماشاگر سیاست نیستند؛ بلکه عامل اصلی تحولات و تصمیم‌گیری‌های ملی‌اند. حضور گسترده مردم در تجمعات شبانه، به‌ویژه در ایام جنگ رمضان، نشانگر اختیار، بصیرت، ایمان و هوشمندی شهروندان است که با اراده خود مسیر کشور را شکل می‌دهند.»

وی افزود: «این تجمعات بر پایه شعارهایی شکل می‌گیرند که ریشه در آموزه‌های دینی دارند؛ از جمله عدالت، استقلال، آزادی و حمایت از مستضعفان. مردم از روی احساس مسئولیت و ایمان، نه به اجبار، برای دفاع از ارزش‌های ایرانی‑اسلامی و خاک شهیدپرور حضور می‌یابند؛ این همان روح مردم‌سالاری دینی است.»

فریدنیا به هدف اصلی این تجمعات در مواجهه با فشارهای آمریکا و اسرائیل اشاره کرد و گفت: «تجلی ایمان و وحدت ملی، اعلام مخالفت با ظلم جهانی، تقویت روحیه انقلابی و ارسال پیام بازدارندگی است، لذا حضور گسترده مردم نشان می‌دهد که ملت ایران پشت نظام و انقلاب خود ایستاده و هیچ‌گونه اختلاف داخلی نمی‌تواند اراده جمعی را در دفاع از کشور تضعیف کند.»

وی تاکید کرد: «این حضور، نه تنها در میدان‌های بین‌المللی، بلکه در عرصه اطلاعاتی نیز نقش کلیدی دارد. رسانه‌های داخلی و بومی با برنامه‌های زنده، مستندهای احساسی و گزارش‌های خانوادگی، این تجمعات را از یک رخداد سیاسی صرف به نمادی از هویت و ایمان جمعی تبدیل کرده‌اند و این روایت، نه تنها افکار عمومی داخلی، بلکه نگاه جهانیان را به مقاومت مردمی جلب می‌کند.»

فریدنیا با توجه به مفهوم بازدارندگی نرم تصریح کرد: «هرگونه فشار یا تهدید علیه ایران با واکنش مردمی گسترده مواجه می‌شود؛ این نوع بازدارندگی، در کنار توان نظامی، امنیت ملی را تقویت می‌کند.»

وی به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان، آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، اشاره کرد و گفت: «ما به جهاد فرهنگی و اعتقادی در این تجمعات ادامه خواهیم داد تا انتقام خون شهیدان را بگیریم و به جهانیان نشان دهیم که قدرت‌های استکبار قادر به سرکوب جبهه اسلام و مسلمین نیستند.»

امیر فریدنیا در پایان تاکید کرد: «اتحاد و انسجام داخلی، کلید پیروزی در میدان‌های واقعی و مجازی است و نسل جدید جوانان، با شور و شعور خود، مسیر مقاومت را ادامه خواهند داد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار