علی‌اکبر ولایتی: شهید لاریجانی فردی انقلابی در خط امام و قائد شهیدمان بود

تهران (پانا) - درپی انتشار خبر شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی، دکتر ولایتی پیامی در این زمینه منتشر کرد.

کد مطلب: ۱۶۷۷۴۸۸
لینک کوتاه کپی شد
علی‌اکبر ولایتی: شهید لاریجانی فردی انقلابی در خط امام و قائد شهیدمان بود

علی‌اکبر ولایتی درپی انتشار خبر شهادت علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی پیامی منتشر کرد که در ادامه می‌خوانیم:

«بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

شهادت هنر مردان خداست.

بنا به فرموده امیرالمونین علی (ع) در حکمت ۲۹۹ نهج‌البلاغه که به هشت خصوصیت درباره‌ی دوست (برادر خدایی) اشاره می‌کند، این موارد در برادر شهیدم، شهید مظلوم دکتر علی لاریجانی تحقق می‌یافت.

او فردی انقلابی، با بینشی عمیق و با بصیرت در خط امام و قائد شهیدمان بود. در پذیرش مسئولیت اشتیاقی نداشت، اما پس از قبول آن، مصمم در انجام آن و برای رضای پروردگار قدم برمیداشت.

آمریکای جنایتکار و ولیده ناپاکش در منطقه یعنی رژیم صهیونی بدانند که دچار محاسبه غلط شده و رهبری عظیم الشان و ملت شریف ایران ان شالله پرچم پر افتخار اسلام را برافراشته خواهند ساخت و سیلی محکمی بر چهره خبیث استکبار جهانی خواهد زد.

این شهادت را به محضر حضرت ولی‌عصر (عج) و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، خانواده معظم آن شهید، خصوصا آیت الله آملی لاریجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیت محترم شهید مطهری و ملت شریف ایران تسلیت میگویم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار