رئیس‌جمهور گلستان را ترک کرد

تهران (پانا) - مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، شامگاه پنجشنبه پس از برگزاری چند جلسه و بررسی میدانی ظرفیت‌ها و چالش‌های استان گلستان ، سفر دو روزه خود به این استان را به پایان رساند و راهی تهران شد.

کد مطلب: ۱۶۶۵۶۹۵
لینک کوتاه کپی شد
رئیس‌جمهور گلستان را ترک کرد

پزشکیان صبح امروز (پنجشنبه) با هدف نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ملی و استانی و بررسی از نزدیک مسائل اقتصادی و اجتماعی منطقه، از طریق فرودگاه گرگان وارد این خطه شد و در بدو ورود مورد استقبال آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان و علی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان قرار گرفت.

مهم‌ترین محور این سفر، برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با حضور رئیس‌جمهور بود.

در این جلسه، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری با تشریح جزئیات سفر استانی هیات دولت به گلستان، از تصویب مجموع اعتباری بالغ بر ۴۲ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان شامل بودجه عمومی و تسهیلات بانکی برای رفع موانع توسعه و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام این استان خبر داد.

این بسته مالی با هدف رفع موانع تولید، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ارتقای سطح رفاه اجتماعی در گلستان تخصیص یافته است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار