مخبر: راه مقابله با دشمن، تقویت اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی است

تهران (پانا) - مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با حضور در مراسم جشن انقلاب، با اشاره به تداوم توطئه‌های دشمنان علیه ایران تأکید کرد که راه خنثی‌سازی این اقدامات، افزایش اقتدار ملی، تقویت اقتصاد مقاومتی و خدمت‌رسانی شایسته به مردم است و تجربه ۴۷ ساله انقلاب نشان داده هرگاه ملت با همدلی در صحنه بوده، دشمن ناکام مانده است.

کد مطلب: ۱۶۶۴۱۸۴
لینک کوتاه کپی شد
مخبر: راه مقابله با دشمن، تقویت اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی است

‌‌محمد مخبر،  مشاور و دستیار مقام معظم رهبری  که با همراهی خانواده خود در‌ مراسم جشن انقلاب حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران افزود: دشمنان این ملت، به‌ویژه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی، همواره با طراحی نقشه‌های جدید در پی ضربه‌زنی به ایران عزیز هستند. آنها از پیشرفت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی در هراسند و می‌کوشند با ایجاد تفرقه و تشویش اذهان، مانع حرکت رو به جلو کشور شوند.

وی با اشاره به ضرورت تدبیر و هوشیاری در برخورد با توطئه‌های دشمن، اظهار داشت: مردم و مسئولان با درک دقیق شرایط و با تکیه بر خرد جمعی و توان داخلی، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کنند. راه مقابله با دشمن، افزایش اقتدار ملی، تقویت اقتصاد مقاومتی و استمرار خدمت‌رسانی شایسته به مردم است. نباید اجازه داد دشمن، ذره‌ای از اراده ملت برای پیشرفت و تعالی را سست کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: تجربه ۴۷ ساله انقلاب اسلامی نشان داده که هرگاه ملت ایران با همدلی و هوشیاری در صحنه حضور یافته، توطئه‌های دشمن بی‌اثر شده است. امروز نیز با اتکال به خدا و اعتماد به رهبری، از هیچ تلاشی برای حفظ منافع ملی و حراست از دستاورد‌های انقلاب دریغ نخواهیم کرد.

مخبر در پایان خاطرنشان کرد: آینده ایران با حضور فعال مردم، جوانان پرانرژی و نخبگان متعهد، آینده‌ای روشن و امیدبخش است. ما با ادامه راه شهیدان و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، بر تمامی چالش‌ها غلبه خواهیم کرد و دشمن را ناکام خواهیم گذاشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار