جلیلوند در نشست خبری مطرح کرد:

گزینش در دولت چهاردهم مسیر جدیدی را آغاز کرده است/ تاکید بر شفافیت در فرایند گزینش

تهران (پانا) - دبیر هیات عالی گزینش بیان کرد: امروز در دولت چهاردهم گزینش کشور مسیری جدید آغاز کرده است و تلاش فراوانی کرده‌ایم که به عنوان یک نهاد الهام بخش در راستای تحقق گزینش خردمندانه، عالمانه و عادلانه گام برداریم.

کد مطلب: ۱۶۵۵۲۵۰
لینک کوتاه کپی شد
گزینش در دولت چهاردهم مسیر جدیدی را آغاز کرده است/ تاکید بر شفافیت در فرایند گزینش

محمد شهاب جلیلوند در نشست خبری امروز (۱۶ دی ۱۴۰۴) با درود بر ساحت مقدس حضرت مهدی (عج) و شهدای جنگ ۱۲ روزه، بیان کرد: نهاد گزینش به دنبال اجرای عدالت و گزینش خردمندانه برای بخش اداری کشور فعالیت می‌کند.

دبیر هیات عالی گزینش بیان کرد: امروز در دولت چهاردهم گزینش کشور مسیری جدید آغاز کرده است؛ مسیر جدید با مساعی و زحمات همکاران ارجمند در هیات‌های مرکزی و هسته‌های گزینش سراسر کشور در راستای تحقق شایسته گزینی و شایسته سالاری در نظام اجرایی کشور به دنبال اجرای عدالت و گزینش خردمندانه برای ارتقا هرچه بهتر نهاد گزینش کشور عمل می‌کند.

دبیر هیات عالی گزینش کشور تاکید کرد: تلاش فراوانی کرده‌ایم که به عنوان یک نهاد الهام بخش در راستای تحقق گزینش خردمندانه، عالمانه و عادلانه گام برداریم.

جلیلوند، شعار دولت چهاردهم در امر گزینش را «تبدیل گزینش به اتاق شیشه‌ای» دانست و اظهار کرد: امر شفافیت حلقه مفقوده نهاد گزینش کشور بود که در این سال‌ها همواره دغدغه داوطلبان ورود به دستگاه‌های دولتی و نهاد اجرایی کشور محسوب می‌شد، به لطف خدا با حمایت‌های رئیس جمهور و رئیس هیات عالی گزینش در یک سال گذشته اتفاقات بسیار مبارکی در این عرصه اتاق افتاده است.

وی افزود: بهره‌مندی از ابزارهای فناورانه گزینش و راه‌اندازی سامانه استعلامات که امکان استعلام چند دقیقه‌ای را فراهم می‌کند، بهبود معیارهای گزینش و به روز شدن آن، افزوده شدن ویژگی‌ها و صفات ممتاز اخلاقی همچون میهن دوستی، تعامل، دلسوزی و .. به معیارهای گزینش، استانداردسازی فرآیند گزینش، بررسی هزاران پرونده واحقاق حق ۹ هزار نفر از داوطلبان ورود به آموزش و پرورش و کوتاه شدن پرونده‌های رسیدگی به گزینش افراد از مهمترین این دستاوردهاست.

دبیر هیات عالی گزینش با بیان اینکه امروز از سامانه پیشخوان گزینش کشور رونمایی خواهد شد، تصریح کرد: امروز فرآیند گزینش (در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی) به کمتر از ۱۰ روز کاهش یافته است؛ روزی که هیات عالی گزینش در دولت چهاردهم کار خود را آغاز کرد بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با این وزارتخانه بر روی هم جمع شده بود و امروز تمام آنها تعیین تکلیف شده‌اند.

جلیلوند افزود: همچنین بیش از ۲۰۰ هزار نفر در سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش مورد بررسی هیات عالی گزینش قرار گرفتند و ان‌شاءالله که تمام این بررسی‌ها در مسیر گزینش عادلانه و خردمندانه و پیوستن شایستگان صورت گرفته است.

وی گفت: تعداد قابل توجهی از داوطلبان که احتمال رد صلاحیت‌شان در فرآیند گزینشی وجود داشت امروز تایید صلاحیت می‌شوند؛ در دولت چهاردهم یک میلیون و ۱۸۰ هزار پرونده در نهاد گزینش کشور مطرح بود و امروز بیش از ۱۰۰ هزار پرونده‌ با استفاده از ضوابط مثبت اعلام شد. به عبارت دیگر بسیاری از افرادی که با اندکی تنگ نظری ممکن بود رد صلاحیت شوند و به نوعی از قطار انقلاب پیاده شوند، امروز در نظام اجرایی کشور وارد شده‌اند.

دبیر هیات عالی گزینش با اشاره به پیام امام خمینی (ره) که فرمودند «در گزینش‌ها ملاک حال فعلی افراد باشد»، گفت: این جمله امام خمینی(ره) می‌تواند برای همه ما الهام‌بخش باشد، حضرت امام همچنین هسته‌های مرکزی گزینش را از انجام به برخوردهای سلیقه‌ای منع کرده بودند. بنا نیست با برخوردهای حذفی، افراد را از قطار انقلاب پیاده کنیم، بنا نیست که با برخوردهای سلیقه‌ای فردی که واجد مولفه‌های مثبت فراوانی‌ست را به دلیل یک یا ۲ ایراد حذف کنیم.

جلیلوند با اشاره به دستاوردهای دولت چهاردهم در امر گزینش، افزود: بنا داریم که امکان استفاده حداکثری از ابزارهای هوش مصنوعی را در فرآیندهای گزینش فراهم کنیم؛ سامانه پیشخوان گزینش که امروز با حضور رئیس‌جمهور پزشکیان به بهره‌برداری می‌رسد در همین راستاست. 

وی تاکید کرد: در سال‌های ۱۴۰۲ و۱۴۰۳ برای جذب حدود ۶۰ تا ۶۵ هزار نفر در آموزش و پرورش، حدود ۲۵۵ هزار نفر وارد فرآیند گزینش شدند که این رقم به معنای ورود سه برابر ظرفیت است.  به لطف خدا با زحمات شبانه روزی همکاران در خصوص بیش از ۹ هزار نفر از داوطلبان آموزش و پرورش احقاق حق صورت.

دبیر هیات عالی گزینش کشور گفت: در دولت چهاردهم، پرونده گزینش یک میلیون و ۱۸۵ هزار نفر واصل شد که از این میان به بیش از ۱۰۰ هزار پرونده رسیدگی و مطابق با ضوابط، نظر مثبت گزینش در مورد آنها صادر شد. امروز ۹۹.۲ درصد افرادی که وارد فرایند گزینش کشور می‌شوند حتماً به سلامت از این فرآیند امتیاز لازم را کسب می‌کنند و وارد دستگاه‌های اجرایی کشور می‌شود و تنها هشت دهم درصد افراد به واسطه ویژگی‌های سیاسی، اعتقادی و یا اخلاقی موفق به ورود نمی‌شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار