مهاجرانی در حاشیه جلسه هیات دولت؛

خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است/ لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی

تهران(پانا) - سخنگوی دولت درباره عدم خروج ایران از لیست سیاه FATF، گفت: هنگام تصویب خروج از CFT و پالرمو هم می‌دانستیم که روند خروج از لیست سیاه زمان‌بر است و به سرعت اتفاق نمی‌افتد.

کد مطلب: ۱۶۲۷۳۱۴
لینک کوتاه کپی شد
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است/ لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ هیات دولت با اشاره به ارائه گزارش وزرایی که در جلسه دیروز مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کردند، گفت: وجه نظارتی مجلس را به رسمیت می‌شناسیم اما باید راجع به هر اقدامی که این روزها باعث تشویش اذهان مردم و بر هم زدن اجتماع معنادار ایرانیان در راستای هویت ملی شود، مراقبت کنیم.

وی همچنین در خصوص عدم خروج ایران از لیست سیاه FATF گفت: هنگام تصویب خروج از CFT و پالرمو هم میدانستیم که روند خروج از لیست سیاه زمان‌بر است و به سرعت اتفاق نمی‌افتد. بانک مرکزی در این خصوص گزارش مفصلی ارایه کرده است و وزیر اقتصاد نیز این آمادگی را دارد که توضیحات کاملی به اهالی رسانه ارایه کند.

ادامه دارد...

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار