دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشکده مهندسی مواد

تهران (پانا) - معاون اول رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه تهران، دستورات لازم برای پیگیری فوری جهت درمان مصدومان انفجار آزمایشگاه دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه تهران را صادر کرد.

کد مطلب: ۱۶۱۶۷۴۳
لینک کوتاه کپی شد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشکده مهندسی مواد

محمدرضا عارف ضمن تسلیت به جامعه دانشگاهی کشور و خانواده دانشجوی فوت‌شده  در این حادثه و پیگیری آخرین وضعیت درمانی دانشجویان مصدوم، دستورات لازم به محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهران برای درمان مصدومان این حادثه را صادر کرد. معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم رعایت شرایط ایمنی آزمایشگاه دانشگاه‌ها تاکید کرد.

در پی بروز این حادثه دانشگاه تهران هم اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

«حوالی ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه امروز پنجشنبه ۱۰ مهرماه، در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، تعویض کپسول‌ گاز هیدروژن منجر به بروز حادثه و آتش‌سوزی شد.  با اندوه و تاسف بسیار، در این سانحه یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فوت کرد و دو دانشجوی دیگر دچار مصدومیت شدند که حال عمومی آنها خوب است و پس از مداوای اولیه در محل، برای مراقبت‌های بعدی بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.»

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران پس از این حادثه اعلام کرد: ساعت ۱۴:۱۰ امروز وقوع انفجار در خیابان آمیرآبادشمالی بالاتر از جلال آل احمد به نیرو‌های آتش‌نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیرو‌های ۴ ایستگاه به محل اعزام شدند.

وی افزود: این حادثه در اثر انفجار سیلندر گاز هیدروژن در یک ساختمان دو طبقه آموزشی در خیابان امیرآباد رخ داده است و به دلیل شدت انفجار در، پنجره و دیوار‌های ساختمان دچار تخریب شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: یک مرد متاسفانه در اثر این حادثه جان باخته است، دو نفر به شدت مصدوم شده و ۲ نفر دیگر دچار مصدومیت سطحی شده‌اند.

آخرین وضعیت مصدومان و علت انفجار از زبان نماینده وزیر علوم

در پی وقوع این انفجار، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، معاون آموزشی وزارت را به عنوان نماینده خود برای پیگیری وضعیت حادثه انفجار آزمایشگاه دانشکده فنی دانشگاه تهران و همچنین پیگیری وضعیت مصدومان این حادثه معرفی کرد.  ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم و نماینده وزیر علوم در حادثه انفجار آزمایشگاه مواد و متالورژی دانشکده فنی دانشگاه تهران آخرین وضعیت مصدومان این حادثه را تشریح و اظهار کرد: متاسفانه بعد از ظهر امروز حادثه تلخی در یکی از آزمایشگاه های دانشگاه تهران اتفاق افتاد که بر اثر آن یکی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه فوت کرد و دو نفر دیگر نیز به بیمارستان شریعتی منتقل شدند.  پس از وقوع این حادثه تلخ بنده از جانب وزیر علوم مامور بررسی این موضوع شدم. به همین جهت از همان ابتدای حادثه به همراه دکتر امید رییس دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمد آبادی و سایر مسئولان این دانشگاه برای اطمینان از روند رسیدگی و درمان در بیمارستان حاضر و پیگیری وضعیت مصدومان حادثه شدیم.

معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی روندهای درمانی اعم از انجام انواع آزمایشات تشخیصی، ام آر آی، سی تی اسکن و غیره برای مصدومان حادثه فوق انجام شده است یکی از این دانشجویان به سی تی اسکن منتقل شده و  هر دو مصدوم بنا بر اعلام پزشک معالج احتمالا برای ادامه روند درمان به بخش منتقل خواهند شد.

واحدی درخصوص علت انفجار آزمایشگاه فوق نیز خاطرنشان کرد: علت دقیق این موضوع در حال بررسی است اما طبق صبحتی که با مسئولان دانشگاه تهران و مدیر آزمایشگاه داشتم تمامی اقدامات و آزمایشات این آزمایشگاه امروز مطابق نُرم های معمول انجام شده است. این دانشجویان به همراه اساتید و حتی مدیر آزمایشگاه در حال انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی بودند که متاسفانه این اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار