نایب رییس مجلس: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه عملکرد مطلوبی داشتند

تهران (پانا) - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه واقعیت‌ها و عمق جنایات دشمنان را منعکس کردند و عملا در جبهه جنگ حضور داشتند و حقانیت ما را در این عرصه مشخص کرده و نشان دادند.

کد مطلب: ۱۵۹۴۴۲۸
لینک کوتاه کپی شد
نایب رییس مجلس: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه عملکرد مطلوبی داشتند

علی نیکزاد با تبریک روز خبرنگار، عملکرد خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه اخیر را مطلوب خواند و افزود: خبرنگار جایگاه خاصی در نظام فرهنگی ما دارد و باید علاوه بر دفاع از حق و حقیقت، صدای بی‌صدایان و منادی مروت و شرافت و نیز منعکس کننده واقعیت موجود جامعه باشد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه واقعیت‌ها و عمق جنایات دشمنان را منعکس کردند و عملا در جبهه جنگ حضور داشتند و حقانیت ما را در این عرصه مشخص کرده و نشان دادند.

وی اطلاع رسانی در دوره جنگ اخیر را خوب توصیف کرد و افزود: این جنگ نشان داد که ما دنبال حقانیت و حقیقت هستیم و دشمنان ما اعتقادی به انعکاس حقیقت ندارند.

وی اضافه کرد: بیشترین بار کاری و ارائه خدمت به مردم بر دوش قوه مجریه و دولت است و به همین علت خبرگزاری رسالت سنگین ایجاد اعتماد در باره تمام خدمات کشور در همه ارکان و قوای کشور را بر دوش دارد.

نیکزاد تاکید کرد: خبرگزاری باید از قانون و حرفه‌ای‌گری مراقبت کند و نگهبانی کند که تخلف اتفاق نیفتد و اگر نقش نظارت اجتماعی را به خوبی ایفا کرد، نسبت به نظام جمهوری اسلامی خوشبینی ایجاد خواهد شد.

وی خواستار انعکاس همه کارها و اقدامات مثبت کشور در خبرگزاری ایرنا شد و اضافه کرد: لازم است که برای کارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی و واقعیت‌های موجود و اقدامات دولت، خبررسانی بی طرفانه باشد و قصور و کوتاهی احتمالی هم برای اصلاح امور باید بیان شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار