واکنش پزشکیان به ماجرای اینترنت طبقاتی / دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است

تهران(پانا)- رئیس جمهور در پیامی با تاکید بر اینکه دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص، نوشت: با هر تصمیم و اقدامی که فیلترشکن‌بازی و ناامنی دیجیتال را گسترش دهد، مخالف هستم.

کد مطلب: ۱۵۸۷۰۰۴
لینک کوتاه کپی شد
واکنش پزشکیان به ماجرای اینترنت طبقاتی / دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است

مسعود پزشکیان امروز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص.

وی اضافه کرد: دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند.

پزشکیان افزود: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.

رئیس جمهور تصریح کرد: با هر تصمیم و اقدامی که فیلترشکن‌بازی و ناامنی دیجیتال را گسترش دهد، مخالف هستم.

در جلسه روز سه شنبه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور، آئین‌نامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسب و کارهای اقتصاد رقومی (دیجیتال)» با اتفاق آرای اعضای شورای‌عالی فضای مجازی به تصویب رسید.

ساعتی قبل، سخنگوی دولت هم در شبکه ایکس نوشت: «اینترنت طبقاتی» مبنای قانونی ندارد و هیچ وقت در دستور کار دولت قرار نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار