دهنوی خبر داد؛

اعلام ایرادات هیات نظارت مجمع تشخیص به طرح تشدید مجازات جاسوسی

تهران(پانا) - سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هیات عالی نظارت با کلیات «طرح مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» موافق است، گفت: برخی بندهای این طرح ابهاماتی داشت لذا مقرر شد برای رفع این ابهامات طرح فوق به مجلس شورای اسلامی ارجاع شود.

کد مطلب: ۱۵۸۴۹۳۳
لینک کوتاه کپی شد
اعلام ایرادات هیات نظارت مجمع تشخیص به طرح تشدید مجازات جاسوسی

هیات عالی نظارت به ریاست محمدباقر ،ذوالقدر، عصر روز سه شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور اکثریت اعضاء، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و رئیس کل بانک مرکزی تشکیل جلسه داد.

در اولین دستور جلسه این هیات، مغایرت یا عدم مغایرت طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با سیاستهای کلی در خصوص ابهام «رمزارز و رمز دارایی» مورد بررسی قرار گرفت. پس از استماع نظر رئیس کل بانک مرکزی اعضای هیئت نظارت با توجه به اصلاح صورت گرفته در مجلس به رفع ابهام و عدم مغایرت این مصوبه با سیاست‌های کلی رای دادند.

در ادامه اعضای هیات نظارت به بررسی مغایرت های طرح دوفوریتی «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» با سیاست‌های کلی نظام پرداختند که پس از ارائه گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی دبیرخانه مجمع و استماع توضیحات ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری، اعضای هیات به تبادل نظر در مورد مواد آن پرداختند.

اعضای هیات عالی نظارت با اشاره به ابهام در تعریف برخی از عبارات حقوقی و دامنه مفاهیم آن در این مصوبه، به مغایرت و وجود ابهام ماده (۱)، (۳)، (۵)، (۶) و (۸) آن با سیاست‌های کلی قانونگذاری رای دادند. مغایرت‌های اعلامی هیات عالی نظارت از طریق شورای نگهبان برای اصلاح و رفع مغایرت به مجلس شورای اسلامی ابلاغ می‌شود.

محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح جلسه هیات عالی نظارت با بیان اینکه اولین دستور کار هیات نظارت رسیدگی به ابهامات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی بود، اظهار داشت: این مصوبه مهم بیش از ۴ سال در مجالس مختلف در حال رفت و برگشت بود. هیات عالی نظارت در جلسه امروز این طرح را مغایر با سیاست های کلی نظام ندانست، لذا پرونده بررسی این طرح در هیات عالی نظارت بسته شد.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این قانون می‌تواند نقش به سزایی در ساماندهی امور اقتصادی کشور به ویژه مبارزه به سوداگری داشته باشد، اظهار داشت: امیدواریم با ابلاغ و اجرای این قانون مردم شاهد اثرات خوب آن در کاهش سوداگری، افزایش تولید، بهره مندی و افزایش عدالت برای همه اقشار جامعه باشند.

وی با بیان اینکه در ادامه جلسه بررسی «طرح دو فوریتی تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: اعضای هیات عالی نظارت برخی بندهای این طرح را واجد ابهاماتی دانستند لذا در راستای رفع ابهامات، این طرح به مجلس ارجاع شد.

دهنوی در تشریح ایرادات مجمع تشخیص به طرح تشدید مجازات جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، با تاکید بر اینکه هیات عالی نظارت با کلیت این طرح موافق بود، خاطر نشان کرد: باید تعریف کشورهای متخاصم به صورت دقیق و شفاف در این طرح ذکر شود اما به صورت کلی مطرح شده بود لذا هیات عالی نظارت برخی بندهای طرح را واجد ابهام دانست که مقرر شد این ابهامات در مجلس رفع شود.

وی ادامه داد: ابهاماتی نیز درمورد تشدید مجازات جاسوسی در دوران جنگ وجود داشت که مقرر شد مجلس رفع ابهام کرده و مجددا به مجمع ارسال کند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار