رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح:

در صورت تکرار خطای صهیونیست‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود

تهران (پانا) - رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: اگر مجدد خطایی از سوی رژیم صهیونیستی صورت بگیرد، طرح بیچاره کردن که با آتش بس فرصت اجرای آن پیش نیامد، اجرا خواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۸۳۰۸۶
لینک کوتاه کپی شد
در صورت تکرار خطای صهیونیست‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود

امیر موسوی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت سردار شهید سپهبد سلامی با اشاره به عملیات وعده صادق ۳ گفت: بعد از تجاوز رژیم صیهونیستی به کشورمان، در مرحله اول پاسخ بازدارنده انجام گرفت و در مرحله دوم عملیات تنبیهی در دستور کار قرار گرفت که آمریکا با طرح آتش بس، تلاش کردند دشمن صهیونیستی را نجات دهند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: ما طرح بیچاره کردن آنها را آماده کرده بودیم که با آتش بس این طرح فرصت اجرای آن پیش نیامد، اما اگر دوباره خطایی صورت گیرد این طرح اجرا خواهد شد. در آن صورت شاید دیگر آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد.

امیر موسوی با بیان اینکه آنها دنبال این بودند که ظرف ۴۸ ساعت و حداکثر یک هفته نظام دچار فروپاشی شود، گفت: بر خلاف پیش‌بینی آنها ملت ایران پیروز شدند و مردم بر خلاف پیش بینی آنها متحد شدند و به میدان آمدند و از طرفی پاسخ جانانه نیرو‌های مسلح، آنها تازه فهمیدند در محاسبات خود اشتباه کردند.

امیر موسوی با اشاره به شخصیت و فرماندهی شهید سپهبد سلامی، افزود: شهید سپهبد حسین سلامی، از ویژگی‌های برجسته و ممتازی برخوردار بود که شایسته است به‌ عنوان یک مکتب الهام‌بخش، پیش‌روی فرماندهان، مدیران و مسئولان کشور قرار گیرد. این شهید والامقام، از برجسته‌ترین سرداران انقلاب اسلامی، از وفاداران صادق به ولایت و از نماد‌های روشن دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی ملت ایران بود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ولایت‌مداری خالصانه و پایبندی بی‌چون‌وچرا به فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری، همواره قطب‌نمای مسیر فرماندهی او به شمار می‌رفت، گفت: شجاعت، صلابت و حضور میدانی بی‌پروا در خطوط مقدم جهاد، شاخصه‌ای بارز از سبک زندگی این سردار سرافراز بود که تا پایان عمر پربرکتش بر آن پای فشرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار