تلاش داریم با حفظ وحدت بینظیر شکلگرفته در مسیر ارتقای امنیت و سلامت مردم گامهای مؤثر برداریم
تهران (پانا) - رئیسجمهور پزشکیان ضمن تقدیر از مجاهدتهای شبانهروزی فراجا و نیروهای انتظامی سراسر کشور در تأمین امنیت مردم، بهویژه در برهه حساس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر عزم جدی دولت برای تقویت بنیه پلیس و جبران خسارات وارده تأکید کرد و گفت: تمام تلاش دولت بر این است که با همدلی و بهرهگیری از همه ظرفیتهای کشور، وحدت بینظیر شکلگرفته را حفظ و تقویت کرده و در مسیر ارتقای امنیت و سلامت مردم عزیز ایران گامهای مؤثر بردارد.

سومین نشست بررسی ابعاد خسارات وارد شده در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با هدف تعیین سازوکارهای جبران خسارات به اماکن و تجهیزات انتظامی کشور، صبح امروز پنجشنبه با حضور دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.
در این جلسه، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، گزارشی جامع از اقدامات، مأموریتها و عملکرد فراجا در مواجهه با تهدیدات رژیم صهیونیستی ارائه و به تشریح میزان خسارات وارده به تجهیزات و اماکن انتظامی و نیز برنامهریزیهای صورتگرفته برای ادامه مأموریتهای جاری و پیشِرو، بهویژه در ایام محرم و اربعین پرداخت.
دکتر پزشکیان در این نشست، ضمن تقدیر از مجاهدتهای شبانهروزی فراجا و نیروهای انتظامی سراسر کشور در تأمین امنیت مردم، بهویژه در برهه حساس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر عزم جدی دولت برای تقویت بنیه پلیس و جبران خسارات وارده تأکید کرد و اظهار کرد: تمام تلاش دولت بر این است که با همدلی و بهرهگیری از همه ظرفیتهای کشور، وحدت بینظیر شکلگرفته را حفظ و تقویت کرده و در مسیر ارتقای امنیت و سلامت مردم عزیز ایران گامهای مؤثر بردارد.
رئیسجمهور همچنین از فرمانده فراجا خواست با بهرهگیری از شرایط ایجادشده، بازنگری در ارتقای کیفیت ارائه خدمات انتظامی را بهسرعت در دستور کار قرار داده و مطالعات مربوط به این حوزه را آغاز کند.
ارسال دیدگاه