توضیحات سخنگوی دولت درباره پروژه مدرسه‌سازی

تحریم‌های آمریکا مردم ایران را هدف قرار می‌دهد / علت تاخیر در ادامه مذاکرات مشکلات فنی و تدارکاتی بوده است

تهران(پانا) - سخنگوی دولت بیان کرد: با توجه به همت بلندی که رئیس جمهور در حوزه مدرسه‌سازی دارند امیدواریم ساخت ۸ هزار مدرسه را تا پایان دولت شاهد باشیم.

کد مطلب: ۱۵۶۷۰۵۷
لینک کوتاه کپی شد
توضیحات سخنگوی دولت درباره پروژه مدرسه‌سازی

فاطمه مهاجرانی در نشست خبری روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) که در بیمارستان سینا برگزار شد ضمن گرامیداشت دهه کرامت و تسلیت حادثه بندر شهید رجایی بیان کرد: این مکان مزین به نام امام رضا (ع) است علت برگزاری جلسه سخنگویی در این مکان و حضور وزیر محترم بهداشت این است که این مکان مرکز جامعی برای تحقیقات و پوشش حوزه‌های درمانی است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: در این ایام روز کارگر و روز معلم را پشت سر گذاشتیم، دو‌قشری که در راستای ایران آزاد و آباد قدم برمیدارند.

مهاجرانی افزود:  با توجه به همت بلندی که رئیس جمهور در حوزه مدرسه‌سازی دارند امیدواریم ساخت ۸ هزار مدرسه را تا پایان دولت شاهد باشیم.

مهاجرانی در رابطه با استیضاح وزیر راه و‌ وزیر نیرو  و ناترازی در حوزه انرژی بیان کرد: ناترازی ها واژه ای است که دوست نداریم استفاده کنیم اما واقعیت است و اینکه دولت بتواند ناترازی را حل کند به زمان نیاز دارد. راهبرد اصلی وزارت نیرو اول افزایش ظرفیت تولید و دوم مدیریت مصرف انرژی  است استیضاح حق مجلس است اما نباید به ابزار سیاسی تبدیل شود.

مهاجرانی همچنین در باره آخرین وضعیت روند مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، بیان کرد : خط قرمزهای ما مشخص است، فقط درباره موضوع هسته‌ای صحبت می کنیم. انرژی هسته ای برای ما کاربرد صلح آمیز دارد و این حق مردم ایران است ما پایبندی خود را به فرایند دیپلماسی در عمل اعلام کرده و در مذاکرات شرکت کرده‌ایم، طرف مقابل باید حسن نیت خود را نشان دهد.

وی درباره برنامه دولت برای روایت پیشرفت های کشور، تصریح کرد: تبیین کار همه دستگاه هاست. حضور در این مرکز درمانی و تحقیقاتی بیان یک پیشرفت است. همه موظف هستیم برای جهاد تبیین اقدام کنیم. منوط کردن جهاد تبیین به یک دستگاه موجب می شود که به هدف نرسیم. جهاد تبیین یک فرایند  است و همه باید در این زمینه فعالیت کنند. دولت هم در این زمینه فعال است.

تحریم ها مردم ایران را هدف قرار می‌دهد

مهاجرانی درباره تاثیر اعمال تحریم های نفتی از سوی ترامپ بر مذاکرات، اظهار کرد: این تحریم ها برای اولین بار وضع نشده‌اند. این تحریم ها مردم ایران را هدف قرار می‌دهد و به دارو و بهداشت و زندگی مردم فشار می آورد. ما تدابیر لازم را برای مقابله با تحریم ها اتخاذ کرده ایم. این تحریم ها نشان از عدم صداقت آمریکا برای مذاکرات دارد.

وی ادامه داد: تدابیر لازم برای مقابله با تحریم ها اتخاذ شده است. برای همه سناریوها آماده هستیم و ما کاملا آماده هستیم. مذاکرات از جانب ما مشکلی ندارد. ما منتظر هستیم وزیر خارجه عمان نظر خود را برای ادامه مذاکرات اعلام کند. علت تاخیر در ادامه مذاکرات، براساس آنچه وزیر خارجه عمان اعلام کرده است، مشکلات فنی و تدارکاتی بوده است.

حضور وزیر بهداشت در نشست خبری سخنگوی دولت

در ادامه این نشست خبری که با حضور ظفرقندی وزیر بهداشت همراه بود، ظفرقندی در  گفت: حضورم در این نشست خبری  برای تشکر از خیرینی است که این مرکز بی نظیر را برای کارهای تحقیقاتی و درمانی برای درمان ام اس احداث کرده اند. بزودی بهره برداری ازاین مرکز انجام می شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: از همکاران خودم تشکر می کنم که در حادثه بندر عباس نشان دادند کنار مردم هستند. ۱۵۰۰ نفر در یک لحظه مجروح شدند، ولی بیمارستان ها به سرعت سازماندهی شدند. در کمتر از ۲۴ ساعت تکلیف مجروحان مشخص شد. ۱۹۹ عمل جراحی انجام شد و مجروحان درمان شده در ۲۴ ساعت ترخیص شدند. کمک های مردمی نیز به ما رسید و ۸۰۰ واحد خود به بندرعباس و ۴۰۰ واحد خون به شیراز منتقل شد. سلامت هوای بندرعباس هم با تجهیزات پیشرفته بررسی شد و هوای این شهر پاک و بی خطر است.

ظفرفندی گفت: بیمارستان در اسکله وجود ندارد، ولی تا حداکثر یک ربع مجروحان به بیمارستان ها رسیدند.

مهاجرانی در ادامه در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی درباره ممنوعیت غنی سازی برای ایران و همچنین اعمال تحریم های جدید، گفت: تحریم های آمریکا، یکجانبه خودسرانه و مخالف اصول حقوق بین الملل است و نشان می دهد آمریکا ناقض حقوق بشر و مصداق تروریسم بین المللی است. ما بر عهد خود بر استفاده صلح آمیز از انرژی صلح آمیز هستیم و از حقوق مردم  خود دفاع می کنیم. خوش بینی بیش از حد نداریم، زیرا عدم صداقت آمریکایی ها بارها ثابت شده است.

اراده جدی برای اجرای تفاهم نامه امنیتی ایران و عراق وجود دارد

سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که آیا دولت همکاری‌های امنیتی در رابطه با استرداد سران گروهک‌ها با عراق انجام شده است؟ تصریح کرد: دولت ایران و عراق در رابطه با تأمین امنیت همکاری‌های خوب با یکدیگر داشتند و ما خوشحال هستیم که عراق گام‌های کاملاً مشخصی را برای اطمینان از مرزهای مشترک برداشته است. ارتباط بسیار کاملی میان مقامات دو کشور ایران و عراق وجود دارد و اراده جدی برای تحقق این تفاهم‌نامه امنیتی وجود دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار