گفت وگوی تلفنی وزرای کشور ایران و پاکستان/تهران و اسلام آباد در کنار هم هستند

تهران(پانا)-وزارت کشور پاکستان از ارتباط تلفنی وزرای کشور جمهوری اسلامی ایران و پاکستان خبر داد و اعلام کرد: وزیر کشور ایران با ابراز تاسف از تلفات انسانی سیل در پاکستان با مردم و دولت این کشور ابراز همبستگی و آمادگی ایران برای کمک به سیل زدگان پاکستانی را اعلام کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۰۶۵۲
لینک کوتاه کپی شد
گفت وگوی تلفنی وزرای کشور ایران و پاکستان/تهران و اسلام آباد در کنار هم هستند

سید محسن نقوی در تماس تلفنی اسکندر مومنی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

وزیر کشور ایران با ابراز همدردی نسبت به تلفات انسانی در حوادث مرتبط با بارندگی‌های اخیر در پاکستان تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در این لحظات سخت در کنار پاکستان است و آماده ارائه هرگونه کمک به سیل زدگان می باشد.

مومنی اظهار داشت که از مشاهده خسارات سنگین جانی و مالی در پاکستان به شدت متأثریم و از اینکه صدها نفر جان خود را از دست داده و بسیاری دیگر عزیزان خود را از دست داده‌اند متاسفیم.

وزیر کشور پاکستان از ابراز همبستگی همتای ایرانی خود و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه کمک به سیل زدگان پاکستان قدردانی کرد.

وی تاکید کرد: ایران و پاکستان همواره در لحظات شادی و غم در کنار یکدیگر هستند.‌

نقوی افزود که تغییرات بی سابقه آب و هوا به شدت پاکستان را تحت تاثیر قرار داده و این کشور برای اولین بار در تاریخ در حال عبور از یک مرحله خطرناک تغییرات اقلیمی است.

بارندگی‌های شدید در مناطق مختلف پاکستان به ویژه در شمال و شمال غرب این کشور طی هفته‌های اخیر جان دست کم ۷۰۰ نفر را گرفته و هزاران نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار