بیانیه خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه در معرض گرسنگی قرار دارند

تهران (پانا) - خبرگزاری فرانسه (AFP) در بیانیه‌ای استثنایی گزارش داد: در شرایطی که وضعیت انسانی در غزه به‌طور کامل فروپاشیده است، خبرنگاران ما در این منطقه محاصره‌شده با خطر مرگ بر اثر گرسنگی روبه‌رو هستند.

کد مطلب: ۱۵۸۸۶۷۲
لینک کوتاه کپی شد
بیانیه خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه در معرض گرسنگی قرار دارند

به گزارش شهاب نیوز، این خبرگزاری خاطر نشان کرد که بدون مداخله فوری، آخرین خبرنگاران در غزه هم جان خود را از دست خواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده است که پس از آنکه تعدادی از خبرنگاران ما در طول سال گذشته غزه را ترک کردند یا مجبور به توقف فعالیت‌شان شدند، ما هنوز یک خبرنگار، سه عکاس و شش فیلمبردار در غزه داریم.

خبرگزاری فرانسه تاکید کرد: خبرنگاران ما در غزه در معرض گرسنگی قرار دارند و اوضاع انسانی در نوار محاصره‌شده کاملاً رو به وخامت است.

این خبرگزاری خاطرنشان کرد که یکی از تصویربرداران به دفتر این خبرگزاری اعلام کرده است که به دلیل گرسنگی و خستگی، دیگر قادر به ایستادن یا کار نیست؛ «چیزی برای خرید وجود ندارد ...»

خبرگزاری فرانسه تصریح کرد: از زمان تأسیس خبرگزاری در سال ۱۹۴۴، اگرچه بسیاری از نیروهایمان، در جنگ‌ها کشته، زخمی یا بازداشت شده‌اند اما هرگز مرگ هیچ یک از کارمندان خود را از گرسنگی ثبت نکرده‌ایم و آنچه در غزه اتفاق می‌افتد «بی‌سابقه» است.

این در حالی است که «ناهض حجاج» خبرنگار فلسطینی بامداد یکشنبه در پیامی به وضعیت وخیم گرسنگی در نوار غزه اشاره و تاکید کرد: ما همه در حال مردن هستیم.

این خبرنگار فلسطینی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: تعجب نکنید اگر ما روزنامه‌نگاران دیگر خبرها را پوشش ندهیم.

وی افزود: باور کنید امروز از شدت گرسنگی نتوانستم از جا بلند شوم.

حجاج گفت: ‌هیچ غذایی وجود ندارد. حتی اگر کسی پول داشته باشد ‌باز هم چیزی در بازار نیست که بشود خرید.

این خبرنگار فلسطینی گفت: ‌ما همه در حال گرسنگی شدید و مرگ هستیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار