رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان سمنان:

هدف از اجرای طرح «افق شاهد» توانمندسازی حرفه‌ای معلمان است

سمنان (پانا) - رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان سمنان با تأکید بر هویت‌بخشی قرآنی و تربیتی مدارس شاهد، هدف از بازطراحی و اجرای مستمر طرح «افق شاهد» را توانمندسازی حرفه‌ای معلمان و جریان‌سازی گفتمان قرآنی در کلاس درس دانست.

کد مطلب: ۱۷۴۹۰۵۳
لینک کوتاه کپی شد
هدف از اجرای طرح «افق شاهد» توانمندسازی حرفه‌ای معلمان است

فاطمه اخلاقی در بازدید از روند اجرای طرح ملی «افق شاهد» در مدرسه شاهد پسرانه گرمسار، با اشاره به اهداف این طرح اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین و توسعه آموزش عمومی قرآن کریم، پایش میدانی و ارزیابی کیفی این طرح با رویکرد نظارت بر تدریس معلمان و ارتقای مهارت‌های روخوانی، روان‌خوانی و درک مفاهیم قرآنی دانش‌آموزان انجام می گیرد.

وی با اشاره به هم‌اندیشی راهبران قرآنی با آموزگاران گفت: تبادل نظر درباره آخرین روش‌های نوین الگوی تدریس و شیوه‌های جذاب انس کودکان با کلام وحی نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی دارد.

رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان سمنان بر بررسی سازوکار اجرایی طرح «افق شاهد» با رویکرد نظارت بر تدریس معلمان، ارتقای مهارت‌های روخوانی، روان‌خوانی و درک مفاهیم قرآنی دانش‌آموزان تاکید کرد.

 

خبرنگار : نازنین زهرا جهدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار