معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان:

هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند

سمنان (پانا) - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ یاری‌رسانی در جامعه گفت :هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند.

کد مطلب: ۱۷۴۶۶۹۹
لینک کوتاه کپی شد
هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازبماند

رضا عبدالله‌زاده در آیین استانی جشن عاطفه‌ها با اشاره به اهمیت فرهنگ کمک به همنوع اظهار کرد: آموزش فرهنگ یاری‌رسانی نیازمند تمرین عملی در جامعه امروز است و نباید اجازه داد فردی به دلیل تنگناهای اقتصادی از مسیر رشد و تحصیل بازماند.

وی با تاکید بر فراهم‌سازی فرصت‌های برابر برای همه دانش‌آموزان تصریح کرد: تأمین اقلام ضروری تحصیلی شاید برای بسیاری ساده به نظر برسد، اما همین لوازم می‌تواند سد راه آموزش برخی از خانواده‌ها باشد؛ بنابراین باید با هم‌افزایی، شرایطی فراهم شود که هیچ مانعی مسیر آموزش و رشد فرزندان این سرزمین را متوقف نکند.

 معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با اشاره به ابتکار عمل دانش‌آموزان در این مدرسه افزود: مشارکت دانش‌آموزان در اختصاص بخشی از درآمد حاصل از فعالیت‌های خود برای کمک به همسالان نیازمند، الگویی ارزشمند از آموزش عملی فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

عبدالله‌زاده در پایان با قدردانی از مجموعه آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی(ره) و کادر اجرایی دبستان بوستان، این اقدامات را نشان‌دهنده بسترسازی برای رشد اخلاقی و اجتماعی نسل آینده دانست.

خبرنگار : سارینا محمودی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار