نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تربیت نسل تراز انقلاب نیازمند بهره‌گیری از معارف اهل‌بیت(ع) است

سمنان (پانا) - نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان و امام جمعه سمنان بر لزوم ارتقای کیفی فعالیت‌های تربیتی در مدارس تاکید کرد و افزود: تربیت نسل آینده در تراز انقلاب اسلامی نیازمند بهره‌گیری از محاسن کلام و معارف اهل‌بیت(ع) است.

کد مطلب: ۱۷۴۵۹۶۷
لینک کوتاه کپی شد
تربیت نسل تراز انقلاب نیازمند بهره‌گیری از معارف اهل‌بیت(ع) است

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در نشست شورای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان با حضور قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و جمعی از مدیران حوزه‌های علمیه، با اشاره به اهمیت برقراری ارتباط مؤثر با نسل جدید گفت: استفاده از زیبایی‌های کلام اهل‌بیت(ع) سرمایه‌ای ارزشمند برای جذب نوجوانان و جوانان است و ما موظف به کاشتن بذر محبت به اهل‌بیت(ع) در دل آنان هستیم.

وی با اشاره به تجربه حضور موفق روحانیون در مدارس اظهار کرد: ایجاد فضای دوستانه و صمیمی باعث می‌شود حتی دانش‌آموزانی که در ابتدا گارد دفاعی دارند، مشتاق همراهی در برنامه‌های تربیتی شوند؛ از این رو، شیوه بیان معارف در میزان اثرگذاری آن نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به ظرفیت علمی حوزه‌های علمیه سمنان، بر انتقال این توانمندی به محیط مدارس تأکید کرد و افزود: ارزیابی‌ها از عملکرد مربیان طرح «امین» در مدارس، نشان از تأثیرات مثبت این حضور در حوزه‌های رفتاری، اخلاقی و مدیریت فضای آموزشی دارد.

امام جمعه سمنان در ادامه عملیاتی و قابل اندازه‌گیری و عملیاتی بودن برنامه‌های شورای همکاری را ضروری دانست و گفت:  اقدامات فرهنگی نباید در حد عناوین کلی باقی بماند و تعیین شاخص‌های دقیق برای سنجش میزان پیشرفت و خروجی کار ضروری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه نظام آموزشی مسئول تربیت آینده‌سازان کشور است، خاطرنشان کرد: خروجی دستگاه تعلیم و تربیت، جوانانی مؤمن، انقلابی و پای‌کارِ نظام است و اگر این هدف متعالی محورِ تمامی برنامه‌ها باشد، بسیاری از اختلاف‌نظرها در مسیر اجرا مرتفع می‌ شود.

خبرنگار : صبا دوست محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار