فرماندار سمنان:

موجودی کالاهای مورد نیاز مردم باید به‌صورت مستمر رصد شود

سمنان (پانا) - فرماندار سمنان با بیان اینکه پیگیری تصمیمات اتخاذشده در ستاد تنظیم بازار برای تحقق نتایج عملی، ضروری است و مصوبات این جلسات نباید با پایان یافتن نشست‌ها متوقف شود، تاکید کرد: موجودی کالاهای مورد نیاز مردم باید به‌صورت مستمر رصد شود.

کد مطلب: ۱۷۴۱۰۰۴
لینک کوتاه کپی شد
موجودی کالاهای مورد نیاز مردم باید به‌صورت مستمر رصد شود

مهدی صمیمیان در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سمنان با اشاره به اهمیت ساماندهی فعالیت‌های صنفی، کنترل قیمت کالاهای اساسی، نظارت بر بازار و پیگیری مسائل اتحادیه‌ها اظهار کرد: صدور مجوزهای صنفی باید متناسب با نیاز منطقه و در چارچوب ضوابط انجام شود و دستگاه‌های مرتبط نیز باید موضوع ساماندهی واحدهای تجاری و آثار آن بر اقتصاد را به طور دقیق پیگیری کنند.

وی با تأکید بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای فعالان صنوف در زمینه مالیات، ارزش افزوده، استاندارد و نحوه محاسبه قیمت، افزود: آموزش صحیح می‌تواند از بروز تخلفات و اختلافات در معاملات جلوگیری کند.

فرماندار سمنان با اشاره به ضرورت نظارت بر دریافت و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، خواستار هماهنگی اتاق اصناف، اتحادیه‌ها، امور مالیاتی و تعزیرات برای بررسی این موضوع و برخورد با تخلفات احتمالی شد.

صمیمیان وضعیت تأمین کالاهای اساسی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: موجودی کالاهای مورد نیاز مردم باید به‌صورت مستمر رصد شود تا در تأمین اقلام اساسی در ماه‌های پیش‌رو مشکلی ایجاد نشود.

وی همچنین پیگیری برای تأمین و عرضه مناسب گوشت، مرغ، تخم‌مرغ و میوه را ضروری دانست و تصریح کرد: ظرفیت‌های موجود برای عرضه کالا با قیمت مناسب باید شناسایی و فعال شود تا اقلام مورد نیاز مردم با قیمت متعادل در دسترس قرار گیرد.

فرماندار سمنان با اشاره به فعالیت بازارچه‌های عرضه میوه و تره‌بار، بر لزوم نظارت مستمر بر قیمت و کیفیت کالاها تأکید کرد و افزود: این بازارچه‌ها باید در مسیر حمایت از مردم فعالیت کنند و تفاوت قیمت‌ها با میدان تره‌بار و سایر مراکز عرضه نیز باید به‌صورت مستمر بررسی شود.

صمیمیان همچنین با اشاره به ساماندهی وانت‌بارهای عرضه‌کننده میوه و برخورد با فعالیت‌های فاقد مجوز، بیان کرد نظارت بر نحوه فعالیت و رعایت ضوابط این واحدها باید به‌صورت مستمر دنبال شود.

وی در پایان با تأکید مجدد بر اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار، تصریح کرد: دستگاه‌های عضو ستاد باید مصوبات را در مهلت تعیین‌شده اجرا و نتیجه اقدامات خود را ارائه کنند تا تصمیمات این ستاد به نتیجه عملی برسد.

خبرنگار : یکتا مقصودی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار