نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

ایستادگی نیروهای مسلح عامل اصلی تأمین امنیت جامعه است

سمنان (پانا) - نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه سمنان با اشاره به هفته دفاع مقدس، ایستادگی نیروهای مسلح را عامل اصلی تأمین امنیت جامعه دانست.

کد مطلب: ۱۷۴۰۱۵۸
لینک کوتاه کپی شد
ایستادگی نیروهای مسلح عامل اصلی تأمین امنیت جامعه است

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی در خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلای حضرت امیرالمومنین (ع) بیان کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در هجدهمین اجلاس بریکس در دهلی‌نو، فرصتی مناسب برای تبیین مواضع کشور و طرح دیدگاه‌های ایران در موضوعات مختلف سیاسی و بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه کشورهای عضو بریکس حدود ۴۰ درصد جمعیت جهان را در بر می‌گیرند، این مجموعه را از نظر اقتصادی و سیاسی دارای ظرفیت قابل توجهی دانست و ابراز امیدواری کرد: همکاری اعضا در برابر استکبار جهانی مؤثرتر واقع شود.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تأکید بر ضرورت هوشیاری مردم در برابر توطئه‌های دشمن، وقوع اختلاف میان مردم را هدف اصلی دشمن ذکر کرد  و هشدار داد: عدم کنترل احساسات جامعه، زمینه اجرای برنامه‌های دشمن را فراهم می‌آورد.

امام جمعه سمنان همچنین با اشاره به گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره حمله به مدرسه ابتدایی شجره طیبه میناب، نیروهای آمریکایی را مسئول این واقعه دانست.

حجت الاسلام و المسلمین مطیعی با اشاره به حمله به مراسم عروسی در سیریک استان هرمزگان، اهمیت ثبت جنایات در گزارش‌های بین‌المللی را یادآور شد.

وی با بررسی تحولات منطقه، افزایش تسلط انصارالله بر باب‌المندب و تغییر در محاسبات آمریکا را نتیجه تحولات منطقه در کنار تنگه هرمز دانست.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به هفته دفاع مقدس، ایستادگی نیروهای مسلح را عامل اصلی تأمین امنیت جامعه توصیف کرد.

امام جمعه سمنان با قدردانی از مشارکت مردم در برنامه‌های مردمی استان طی ۲۰۰ شب گذشته، بر استمرار این حضور با استقامت و نشاط بیشتر تأکید کرد و خواستار توجه به ادامه این برنامه‌ها تا اعلام ضرورت از سوی رهبر معظم انقلاب شد.

 

خبرنگار : ساجده عراقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار