استاندار سمنان:

۱۸۹ پروژه در شهرستان شاهرود به بهره‌برداری می‌رسد

سمنان (پانا) - استاندار سمنان از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۸۹ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در شهرستان شاهرود خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۳۳۳۳۱
لینک کوتاه کپی شد
189 پروژه در شهرستان شاهرود به بهره‌برداری می‌رسد

محمدجواد کولیوند در جلسه شورای اداری شاهرود که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: ۱۵۹ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و ۳۰ پروژه سرمایه‌گذاری با اعتباری حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در شاهرود افتتاح می شود و عملیات اجرایی آن‌ها کلید می‌خورد که این طرح‌ها گامی مؤثر در تقویت زیرساخت‌ها و شتاب‌بخشی به روند توسعه منطقه است.

وی با اشاره به شرایط دشوار کشور، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در جریان حوادث و فشارهای متعدد با آزمونی بزرگ مواجه شد، اما ارکان نظام و مردم با انسجام توانستند از این شرایط عبور کنند و اکنون نیز باید با پذیرش کاستی‌ها، مسیر خدمت‌رسانی با قدرت ادامه یابد.

استاندار سمنان با تأکید بر اهمیت تأمین مالی پروژه‌ها بیان کرد: سال گذشته با استفاده از ظرفیت اوراق، ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان منابع برای پروژه‌های استان تأمین شد و امسال نیز تلاش بر این است تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، طرح‌های اولویت‌دار متوقف نشود.

کولیوند با اشاره به پروژه‌های حوزه راه گفت: ۱۴ پروژه اساسی در حوزه راه‌های استان به‌ویژه در شاهرود، میامی و شرق استان با همکاری وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری است. همچنین تأمین آب پایدار از مطالبات جدی مردم است که در همین راستا عملیات اجرایی ۴۶ کیلومتر خط انتقال آب در حال انجام بوده و در مجموع ۱۰۵ کیلومتر خط انتقال برای تکمیل این طرح پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد توازن در استقرار صنایع تصریح کرد: حدود ۵۵ درصد صنایع استان در غرب مستقر هستند و برای جذب صنایع جدید در شاهرود، میامی و شرق استان، ایجاد مشوق‌های مالیاتی و تسهیلاتی در دستور کار قرار دارد.

استاندار سمنان از انعقاد قرارداد ۳ هزار و ۷۰۰ مگاواتی در حوزه انرژی خورشیدی خبر داد و افزود: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در شرق استان علاوه بر کمک به تأمین برق پایدار، زمینه جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال را فراهم می‌کند.

کولیوند در پایان خاطرنشان کرد: طرح انتقال برق به جنوب استان با اعتباری حدود ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای پاسخ‌گویی به نیاز معادن و صنایع در حال پیگیری است که با اجرای آن، امکان ایجاد یک رینگ پایدار برق فراهم می‌شود.

 

خبرنگار : تهمینه میرزایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار