فرماندار سمنان:

همکاری شهرداری تهران برای عرضه میوه و تره‌بار با قیمت مناسب در سمنان فراهم می‌شود

سمنان (پانا) -فرماندار سمنان اعلام کرد: همکاری شهرداری تهران برای ساماندهی و توسعه بازار میوه و تره‌بار در مرکز استان سمنان فراهم می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۳۱۱۷۶
لینک کوتاه کپی شد
همکاری شهرداری تهران برای عرضه میوه و تره‌بار با قیمت مناسب در سمنان فراهم می‌شود

مهدی صمیمیان در جلسه ستاد تنظیم بازار و قرارگاه نظارت مؤثر بر بازار، بر ضرورت تقویت هماهنگی میان تشکل‌های صنفی تأکید کرد و گفت: تمامی اتحادیه‌های صنفی به همراه اتاق اصناف باید در یک محل مستقر شوند تا روند رسیدگی به امور صنفی و پیگیری مطالبات فعالان این حوزه تسهیل شود.

وی با اشاره به موضوعات مالیاتی اصناف، بر ضرورت پیگیری این مسائل با رویکردی عادلانه تأکید کرد و افزود: مبالغ کمیسیون معاملات املاک باید به‌ صورت شفاف و مکتوب اعلام شود تا از تضییع حقوق مردم جلوگیری شود.

فرماندار سمنان همچنین با اشاره به قانون مربوط به تمدید قراردادهای اجاره، بر ضرورت اجرای دقیق قانون و ایجاد رویه‌ای واحد در این زمینه تأکید کرد و گفت: موضوعات مرتبط با افزایش اجاره‌بها باید مطابق ضوابط قانونی و به‌صورت یکپارچه اجرا شود.

صمیمیان با اشاره به ضرورت ساماندهی وانت‌بارها و تقویت نظارت میدانی و مستمر بر بازار، از همکاری شهرداری تهران برای ساماندهی بازار میوه و تره‌بار در مرکز استان خبر داد.

وی اظهار داشت: در پی برگزاری جلسه با شهردار سمنان مقرر شد با همکاری شهرداری تهران، بازارچه‌ای در ضلع شمالی پاساژ شاهجویی احداث شود که می‌تواند زمینه عرضه میوه و تره‌بار با قیمت مناسب و نزدیک به نرخ میدان میوه و تره‌بار تهران را فراهم کند.

فرماندار سمنان در پایان با اشاره به وضعیت مطلوب قیمت برخی کالاهای اساسی در سمنان نسبت به سایر استان‌ها، بر تداوت نظارت بر بازار تأکید کرد و گفت: مصوبات ستاد تنظیم بازار باید به‌صورت نتیجه‌محور اجرا شود تا در نهایت رضایت مردم و اصناف تأمین شود.

 

خبرنگار : یکتا مقصودی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار